Nije problem miris ;), problem su isparenja koje sadrže parafin, a on i nije baš zdrav za ukućane.. Ja sam ranije to radio na terasi a sada sam u garaži namontirao stege za skije pa je to mnogo bolje - ne moram ni da čistim mnogo posle :ok:
Pogled za štampanje
Nije problem miris ;), problem su isparenja koje sadrže parafin, a on i nije baš zdrav za ukućane.. Ja sam ranije to radio na terasi a sada sam u garaži namontirao stege za skije pa je to mnogo bolje - ne moram ni da čistim mnogo posle :ok:
Gde kupujete vosak ?
Wlad ? Stekan?
Ja se ne sećam gde sam uzeo poslednji, ne znam ni koja je marka, znam samo da je univerzalni - i to i preporučujem - ko će da gleda prognozu pre svakog peglanja :D. Dok smo bili pod sankcijama (viznim) uzimao sam u BeoSportu, radnja kod Sava Centra..
Holmenkol Universal je zakon. Mnogo bolji od ToKo Universal.
Gdje? Germanija preko interneta.
ja danas uzeo SWIXuniverzal u BeoSportu za 585din (s popustom) inače je 650din...
Koliko cesto treba voskirati skije? Jos uvek to ne radim sam vec nosim u servis, ali to generalno nije skupo.
idealno svaki dan, realno jednom u par dana ili nedeljno - toplo voskiranje... ja nosim sprej Toko, univerzalac pa ga utrljavam svako vece ako me ne mrzi... ;)
Ja sam do sada praktikovao na nekih 7 dana skijanja, a od ove sezone na 4 dana. Kontam da mi cesce od toga ne treba, ali rekoh da proverim :)
ja vikend izvucem najcesce sa jednim sprej-mazanjem, a celo skijanje od nedelju dana sa jednim toplim pre odlaska na planinu i kasnije bar jednim sprejom plus jedno ostrenje takodje na pocetku i meni dovoljno.
ja mazem svakih 5 ski dana tj. serviseri mazu a kantne ostrenje jednom max. dva puta u sezoni, zavisno od podloge na kojoj se skija