auuu...evo i meni je iskreno zao kao da se meni desilo...stvarno ne zelim da poverujem, koji je to bedak, ajde drste se....
Pogled za štampanje
auuu...evo i meni je iskreno zao kao da se meni desilo...stvarno ne zelim da poverujem, koji je to bedak, ajde drste se....
Strasno, uzas! Ziva glava naj bitnija, al imati ovakav peh je bas da poludis.
Ps
sto se austrijskih ugostiteljskih radnika tice; Ne volim stereotipe i etiketiranje drugih drzava i nacija; svaki put kad sam generalizovao nailazio sam na suprotan individualni primjer; ipak zbog nekog slicnog isukstva kao ovo vase, sa brutalnim gazdama smjestaja, sam tamosnje ugostiteljske radnike, tj klasicne zelenase prozvao Alpskim Ciganima, da mi oproste svi Romi jer mi nikad nisu ucinili nista lose, pod ciganom podrazumjevam bilo kakvog prosjaka i prevaranta koji bi ti uz sirok osmjeh i zlatan zub, bez trunke savjesti oteo pare kad ti je najteze u zivotu. Sta reci za reakciju vlasnika apartmana nego fuj! Divni su i usluzni dok nemilice trosis pare, kad si u nevolji, jos te ekstra cusnu nogom. Da ne sirim diskusiju ima nas raznih sigurno i tamo ima svjetlih primjera. Vi se drz' te
Apropo stereotipa, jos jedan od klishea da (ski )opremu kradu samo Balkanci. Prije neku godinu uhvatise u austriji/njemackoj holandjane u kombiju punom opreme i optuzise za kradju par stotina pari skija i bordova . Ko god da je bio, Strasno mi je zao Mikelea i njegovih prijatelja, svakom se moze desiti.
Šta reći do JBG, ko zna zašto je to dobro...
Auuu kakav bedak , ne mogu da verujem sta vam se desilo i to u Austriji , da je u Bugarskoj to bi razumeo .... E Mikele bolje da si ostao na Kopu ,bila bi tu i oprema i naskijao bi se,ali bolje da ti ne stajem na muku.
Pozz Miki
Da ja napišem nešto vedrije, skijali smo se danas na Ižglu, nisu sređivali staze od posle zatvaranja žica a palo je 25cm novog snega pa je bilo uživanje skijati van staze (staza se razbucala odma). Imao sam sreće pa sam nahvatao više od pola dana slobodnog prostora na neiskijanom snegu valjda zbog lošije vidljivosti :yay:
Nismo mnogo obišli skijalište pošto je bio zatvoren dobar deo zbog opasnosti od lavina tj. veći deo crnih staza ali smo se zato iskijali za 10 van staza :ok:
Popodne je stao sneg i neće padati do sutra popodne tako da je sutra on-piste dan pa ćemo moći nadam se da obiđemo dobar deo skijališta - pa se javljamo sa reportom.
Što se tiče generalnih opisa to imate već dosta na forumu, nema bog zna šta da se doda, cene su normalne Austrijske na stazi, smešteni smo na 39km od Ischgla u verovatno najboljem apartmanu do sada (dvokrevetni apartman sa odvojenim: spavaća soba, dnevna soba, kuhinja i trpezarija, kupatilo, wc. Sve prostrano maksimalno, uređenost svega je kao hotel sa 4* (u AT) znači perfektno a cena 308eura za 7 noćenja (ispadne 22eur/osoba/dan), Gabl apartmani a mesto se zove Schönwies (između Landecka i Imsta). Inače apartmani izgledaju 10 puta bolje nego na sajtu/slikama :).
Uzeli smo dalje zbog cene a i možemo svaki dan da biramo ski centar - pa javljamo utiske za one koje obiđemo na srodnim temama.
hvala na infou wlad...uzivajte
Pozdrav ljudi i hvala vam na rechima podrshke,
I kao shto reche Sapa, najbitnija je zhiva glava na ramenima, kupicemo novu garderobu, tehniku i opremu, a i bice i zimovanja hvala Bogu...
Ako mi verujete, ne bi mi uopshte teshko palo da nam se to desilo u povratku. Ovako ostade bash gorak ukus u ustima... Sve su nam stvari odneli, 4 puna, velika kofera, laptop, aparate... osatavili su nam samo dve daske za bord i sreca, nisu odneli auto sedishte moje bebe, koje smo uzeli dan pred put. :)
@Miki, druzhe shta mislish shta sam uradio sutradan po povratku u Srbiju? :D
Odmah sam kupio novu opremu za bord i pravac Rtanj, 5 dana na lechenje zhivaca hahaha... ;)
Ako Bog da, planiram u martu Paradiski. Ako posle Rtnja nisam potpuno zaboravio Ishgl, posle Paradiskog verujem da hocu hehe. :D
@wlad, hvala na reportazhi, drago mi je zbog tebe, uzhivaj... ;)