ehhh
znaci mocemo se videti jedan dan:sm022:
Pogled za štampanje
ehhh
znaci mocemo se videti jedan dan:sm022:
gdi si nasao ski paket na 9 dana?koja agencija?
da li je neko bio u periodu 26.mart-02.april 2011.Val Thorens?
kakvo je vreme, vredi li ici tada?
skijao sam par puta u aprilu u alpima na razlicitim lokacijama, i u tih par puta (3,4X) vrijeme je svaki put bilo optimalno za skijanje; padao novi snjeg a u isto vrijeme bilo dosta sunca dan svakako duze traje, e jedino sto obicno smeksa oko podne, al zato se izlazi rano na stazu i ceifi od 2 pola tri do zatvaranja zica.
u VT prije 3,4 godine aprilsko skijanje bilo fantazija; gore pomenuti uslovi.
e sad znas kako bankari kad ti prodaju finansijske produkte, dijonice isl; prvo ti sve dobro nahvale, a onda sitnim slovima napomenu da ''rezultati postignuti u proslosti nisu garancija za buducnost' ;)
@Sapa
hvala na odgovoru, detaljnije nije moglo :)
Prosle godine sam bio u francuskoj 3 doline se zove mesto.Naravno ne sam nego sa mojim prijateljima.Za apartman nzm ime al znam da nam je jako dobro bio pozicioniran.Mi smo bili u prizemlju smesteni sto je jako dobrooo.Bukvalno smo izlazili sa terase na stazu koja je spojena sa svim ostalim.Nzm imena staza zato sto nevolim da pamtim.Prvi dan je bio oblacan ali ostalih 6 su bili suncani.Mesto je za svaku pohvalu..sve staze su obelezene,nemoze se izgubiti i takodje su sve dobro povezane.Naravno uvek moze da se sece staza tj off road :D
Skijanje,staze,vreme,kolicina snega (koja se regulis topovima ako je potrebno)ski liftovi...sve je za pohvalu..jedina mana jeste to sto smo mi isli sa autobusom pa je trajalo malko duze.Kada smo dolazili trebalo nam je 29 sata :( zbog neke saobracajke pa je tunel bio zatvoren,a kada smo odlazili tacno 24 sata do Beograda.
naravno ako se ide autom trajace manje al opet ako neko nevoli ili nema zivaca za tako dug put onda jbg...prvim letom naravno ak imate para :D
ako imate nes da pitate ili vas interesuje postavljajte pitanja ;)
U kom si mjestu bio?
3 Doline je naziv skijaškog kompleksa i uključuje hrpu mjesta.
I nije samo u pitanju priloska odredba za mjesto nego i za vrijeme; (grimani je pitao konkretno za april).
@at nothing want ski; sta dalje da te pitamo; kad si naveo da se nesjecas ni imena staza, ni imena apartmana, a izgleda ni imena mjesta? :glavaozid (on jest da se sjecas da je prvi dan bio oblacan, a ostalih 6 suncani).
Jel ide još neko od 9.01. ?
E ljudi zanima me po vasim misljenjima koji delovi ovog "malog" ;-) skijalista vam se najvise svidjaju? Koje staze ne treba propustiti, sta proci itd... Posto nisam siguran da se za 6 dana moze sve izvozati!!!
p.s. ja sam tamo od 12.3.-19.3. ;-)