Odlične slike, dobro vreme :ok:
Pogled za štampanje
Odlične slike, dobro vreme :ok:
Slika govori više od 1000 reči, pa umesto da pišem kakvo je danas bilo skijanje evo slike :)
Prilog 12175
Svaka cast wlad :ok:. Nabaci jos neku.
Nemam ih puno, dolazili smo toliko puta pa nema potrebe da se slika, sve već imamo u glavi ;)
Prilog 12176
WC start GS trke :)
Prilog 12186
Wlad,
gde si ovaj put bio smešten? Kakav je kvalitet snega?
Ovaj put Colfosco :), kvalitet snega i temperature su odlične, jedino što su se npr. danas staze razvalile do kraja dana pošto je sinoć palo novih 10cm snega pa to jutros nisu mogli lepo da utabaju da drži ceo dan. U svakom slučaju uslovi za skijanje su rajski, sutra isto kao i danas najavljeno 12h sunca...
Skiman predivan video svaka čast.
Ove tj sledece godine mislim da ce pasti Alta Badia pa imam pitanje vezano za ski pas. Alta badia je deo velikog kompleksa Sellaronda i kada se ide u Alta badiu nude mi Dolomitensuperski ski pas. Jel taj ski pas vazi za citavu sellaronda regiju ili samo za Alta badiu ili za jos nesto?
Ako moze neko da objasni bio bih zahvalan :ok:
http://www.dolomitesworld.com/images/sellaronda.jpg
I da, ako ski pas vazi za celu sellaronda regiju koliko je moguce da se preskija u tih 7 dana i gde je onda najbolje biti smesten? Alta badia (La villa) izgleda ok mada ni Val gardena (St. christina) mozda nije los izbor. Ili cak mozda i Arabba