Džaba promocija domaćih skijališta, Crnogorci hoće Kopaonik
http://www.vijesti.me/vijesti/dzaba-...k-clanak-52321
Pogled za štampanje
Džaba promocija domaćih skijališta, Crnogorci hoće Kopaonik
http://www.vijesti.me/vijesti/dzaba-...k-clanak-52321
Kamere opet rade, pao je snijeg, ne mnogo veliki ali padace ovih dana.Za vikend ako Bog da skijanje...:sm019:
To je na zalost istina jer niko ne voli da bude odran a da pri tome i ne bude siguran da li ce skijaliste funkcionisati ili ce jadni i opljackani radnici da strajkuju. Dokle god se ne opamete da izbace lopovluk i "muda za bubrege" poslovnu politiku te cene i kvalitet dovedu na neki logicniji racio, skijalista u Crnoj gori ce propadati i nestajati - od Lokvi i Turijaka je ostala samo uspomena . Kao sto rekoh na pocetku - na zalost.
Mogli bi ako ga dovoljno padne sutra. I ako ovi utabaju staze.
Ja sam inače izvukao skije iz skladišta, pa će se ovih dana podmazati i naoštriti. Sa starim pancericama, da vidimo kako će ove sezone da rade.
Naoštri i ti onog blizarda i hodaj malo kroz kuću u pancericama :)
Ako proradi i prije vikenda (recimo u petak), idemo :yay:
"Hotel “Bjanka” u Kolašinu je najljepši planinski hotel u Evropi, ali su cijene tamo visoke i skijalište nije na potrebnom nivou", kazao je Avram.
Izvinjavam se.......Ko je taj Avram?:sm022:
Da si odmakao u čitanju dalje od prvog pasusa video bi "Direktor kompanije „Mountain Resort" Nikola Avram".
A ja mislio Avram Grant:sm018:
@Panzer, ti znas da sam ka zapeta puska. Nista ne reci da sjutra ne odem.Ih da su mi na onog X5 zimske gume...Mogao bi vala kod Misa poci.Zovi po dogovoru.
Za ExBaker-a i Panzer-a, ukljucujem se i ja...ako padne neki dogovor,samo javite da se izorganizujem...naravno ako ste raspolozeni....mislim da bi i milos htio pa bih ga pokupio pa da skijamo zajedno gore taj dan...samo se glasnite...poz
(z)dogovoreno:)
Milose,posto ti imas info iz prve ruke, a na kamerama vidim i da je gore solidno napadalo, znas li mozda kad cemo moci skije na ramena?