U subotu 17.12 najavljeno otvaranje ili losa informacija...???
Pogled za štampanje
U subotu 17.12 najavljeno otvaranje ili losa informacija...???
Informacija je tacna, ali tesko da ce biti ista od snijega tada, tek posle vikenda se ocekuju neke padavine, a topove nisu nikako palili do sada
Vi ste mladi momci i pichite,a mi starci cemo cekati snijeg da se SKIJAMO!:sm018:
Otvaranje zimske sezone
''Opština Kolašin i Lokalna turistička organizacija u saradnji sa ski centrom Kolasin 1450 organizuje dvodnevnu manifestaciju kojom ce 16. i 17.decembra biti obilježen pocetak zimske turističke sezone.
Ski openining party će se održati u subotu, 17. decembra, na ski centru Kolasin 1450 sa početkom u 11h, pod pokroviteljstvom agencije MTS, Plantaže 13.jul, Tuborg i Jägermeister. Zagrijavanje atmosfere uz kuvano vino, dobru hranu i ritmove najpoznatih DJ-eva će biti odličan početak zimske sezone koja je pred nama. Voznja žičarom je planirana 17. decembra u 12h za sve posjetioce, a u gradu će tokom dvodnevne manifestacije biti organizovan bogat program za odrasle i najmlađe. Od 16. do 25. decembra privatni smještaj i hoteli su obezbijedili 50% popusta na usluge noćenja.
Puno je razloga da u dobroj atmosferi zajedno obilježimo početak zimske sezone. Pozivamo Vas da nam se pridružite i nadamo se da će nas već za vikend obradovati prve obilne sniježne padavine.''
Izvor: www.kolasin1450.com
''Cijene u Kolašinu kao lani''
''Cijene tokom zimske turističke sezone u Kolašinu biće na nivou prošlogodišnjih, a do 25. decembra u hotelima i privatnom smještaju u ponudi je popust 50 odsto, saopšteno je na prezentaciji zimske turističke ponude u tom gradu.
Direktor ski centra Kolašin 1450 Ivana Peković, rekla je da su završene sve pripreme na održavanju staza, kao i remont instalacija i priprema objekata.
Ona je navela da u ski centru i ove godine očekuju porast broja gostiju, dok će cijene biti na nivou prošlogodišnjih, a neke i značajno niže, poput sezonskog ski pasa.
“Primjera radi, petodnevni ski pas je 55 eura tokom radnih dana”, pojasnila je Peković.
Direktor Nacionalne turističke organizacje NTO Saša Radović, najavio je formiranje specijalnih vikend paket aranžmana sa Montenegro Erlajnzom, hotelima i ski centrom, u cilju bolje promocije na tržištu Srbije.''
Detaljnije: http://www.cdm.me/index.php?group=43&news=218432
Omladino,kako bi na otvaranju?
Ovi sto administriraju zvanicni sajt skijalista opet malo sa kamerama i datumima prave zahebanciju.
Ipak ni mi ne odosmo.. Nevrijeme brate, a znali smo da skijanja nece biti.. A ovi sa sajtom konstantno prave zajebancije.. Mada ce proraditi cim krence snijeg sad, vidjeces;) .. Ja mislim da ce od sljedeceg vikenda biti dosta snijega za skijanje.. Vidjecemo
Nama propade otvaranje sezone u Austriji, pa na Kopu i sve su prilike da ce nam prvo skijanje biti upravo gore.Sto ces..