Ako je neko u mogucnosti da skenira tekst koji je izasao u Vecernjim Novostima i baci ga ovde na forum,to je prvo pisanje o SKI MANIJACIMA i lepo bi bilo zabeleziti to.Pozdrav,POP:dziveli:
Pogled za štampanje
Ako je neko u mogucnosti da skenira tekst koji je izasao u Vecernjim Novostima i baci ga ovde na forum,to je prvo pisanje o SKI MANIJACIMA i lepo bi bilo zabeleziti to.Pozdrav,POP:dziveli:
da li neko moze da mi objasni kako funkcionisu stvari na kopu, vidim da ste vi manijaci potpuno uigrani:)...vise od dvadesetak dana pokusavamo da nadjemo smjestaj, u centru, zvale sve agencije u gradu...naravno- nemoguce- ni konaci, ni jat apartmani, rtanj....niko ne zna da mi kaze je l' na kopu moguce naci taxi, tj ukoliko budemo osudjene ( 2 drugarice i ja ) na smjestaj u nekom od vikend naselja, koje od njih odabrati, kako mozemo stici uvece do grada... ili je to zaista nemoguce.
i kako se uopste snaci za sobu, apartman, bilo sta u poslednjem trenutku, da li postoje neke opstepoznate varijante priv. smjestaja, za koje neko od vas zna, jer je termin 14.-17.feb. nezgodan. :dontknow: :cool:
tnx
Cekaj ne kapiram najbolje??? idete 14tog a vracate se 17tog, to cete tesko naci po agencijama il priv. apartmanima, jer i jedni i drugi teze nedeljnoj renti, probajte sa hotelima, Bane i Pop su bili skoro, i koliko sam ja upucen nije bilo problema.
p.s. Ako mislite da izlazite zaboravite vikend naselja.
pa da, jesmo mislile da izlazimo, jer bismo dosle na 3 dana bordanja koje se poklapa sa snowboard cup-om, tako da uvece i jesu zurke.:cool:
pa koji su to hoteli...mi smo zvale sve redom, svi hoteli su rezervacije prepustili agencijama, i nismo nasle nista. pokusacu ponovo, mozda neko otkaze konake:) ...hah
Izgleda da agencije ne interesuju takvi aranzmani za 2-3 dana, tako da je najbolje da pozoves direktno hotele i da rezervises telefonom ako imaju slobodna mesta, a platis tamo na licu mesta. Tako smo Bata Bane i ja bili smesteni u ponedeljak -> utorak u Olgi Dedijer (300-400m od centra). Nije nista ekstra, nema TV u sobi, ali klopa je odlicna. Oko 1900 din polupansion.Citirati:
Originalno postavljeno od marija
Trebalo bi da telefone mozes da nadjes na http://www.kopaonik.net/
Moguce je da je vikendom popunjeno jer vise ljudi ide vikendom, a verujem da radnim danima ima da se nadje slobodnih kapaci-teta (i kapaci-chika)
Postoje taksisti koji stoje kod Konaka, ne verujem da rade na taksimetar, vec po dogovoru, ali ionako gore nisu velike razdaljine.
Srecno
Probajte sa Olga Dedijerom
Postoji neki tip koji vozi kombi od vikend naselja do Konaka. Ide ceo dan i samo treba da se raspitas gore koji mu je broj telefona. Cimnes ga, pitas kad prolazi (a ide na svakih 15 min), sacekas na putu i sve te to kosta 80 din. u jednom pravcu.
To je sto se tice prevoza po Kopu.
Smestaj mozes da probas u vikend naselju - 063 - 505-780. Privatna kuca, iznajmljuje apartmane. Sobe nisam video uzivo, na slici izgledaju pristojno - ali zato klopa!!!! I to po korektnim cenama. Da se malo zagrejete pred vecernji izlazak ;)
eej, hvala vam puno na informacijama, snasli smo se, mislim da ce biti potpuno ok- vila paraglajder. najjednostavnije je. :)
vidimo se tamo :dziveli:
Pa sta bi za ovaj vikend ? Idu li manijaci na Kopaonik ili ne idu zbog
moguceg loseg vremena?
Koliko znam ne ide se, informacija od cetvrtka ako se nesto nije izmenilo u medjuvremenu a da nisam saznao:(