Aoooo kakva ce sezona da bude u CG ne daj Boze skijacemo se na Vucje u najboljem slucaju.Kolasinci strajkuju, na Zabljak Grbovic fuserise i lopuza, mrka kapa :(
Pogled za štampanje
Aoooo kakva ce sezona da bude u CG ne daj Boze skijacemo se na Vucje u najboljem slucaju.Kolasinci strajkuju, na Zabljak Grbovic fuserise i lopuza, mrka kapa :(
Dosao sam do cijena skipassa za predstojecu sezonu.. Sve je isto, sem cijena sezonskih passova, koje su nesto snizene. Sezonski pass sa slikom je sada 400e umjesto nekadasnjih 648e, a bez slike je sada 500e umjesto nekadasnjih 765e.
Evo pao prvi snijeg:sm019:
Konacno!! :dziveli:
Razmisljam se da opalim pjeske do VV za 10-tak dana i da se spustim jednom cisto zelja da me prodje!
Jel bio neko prije otvaranja zicara? Racunam da mi osim krplja nista vise ne treba od opreme?
+piće i hrana ;)
Šalu na stranu, treba ti ski buddy da ti pravi društvo i da prtite na smenu :ok:
Planinar sam u dusi, pa pod opremom ne podrazumjevam pribor za prezivljavanje :)
Za drugara naravno da racunam na nekoga, a vidjet cemo na koga cim preciziram datum!
Hvala na komentaru :)
Danas do 11 padao fin snijeg, a onda se izvedrilo i ugrijalo sunce..
Milose, ti si se malo setao gore ili?
Nisam jos, nego mi slike salje jedan prijatelj koji radi gore.. Nesto sam nacuo da ce iduci vikend biti otvaranje(bice nekih manifestacija u gradu i na skijalistu), ali sve je to bzv ako ne bude snijega za skijanje.