aj mi reci u cemu je fazon i sta treba da uradim:deal: :glavaozid
Pogled za štampanje
aj mi reci u cemu je fazon i sta treba da uradim:deal: :glavaozid
xexexexexxe ne ne....ne mogu da ti objasnjavam ovako nista....komplikovano je to za tebe
Pozdrav svima ljudi,
vratismo se mi sa Kopa i mogu vam reci da za sve ove godine koliko skijam nisam doziveo da imam ovakvo iskustvo sa vremenom za dva dana.Ponedeljak katastrofa,temperatura od -15 do cak i -20,vetar 14-19m/s,a cetvorosedi kao da mile,mozete zamisliti kako je bilo.Bane,Joe Banana i ja smo se oduzeli od hladnoce,ali smo skijali.Tamo smo se sreli sa administratorom ovog foruma Stevs-om i njegovom devojkom kao i sa nasim BOJOM CACANINOM i njegovim drugom Nenadom koje sada i pozdravljam.Sreli smo i Drazena sa Zabljaka i popili smo pice u Rtnju.Utrak totalno druga prica,osvanuo je suncan dan uz nisku temperturu bez vetra,ma raj za skijanje,kad ono novi cetvorosed(isklopni)preko noci zaledio i ne radi,ali kao kompenzaciju za isklopivi,staze su bile prilicno dobro sredjene i vozilo se na svim stazama izuzev na Pancicu.Duboka 2 je bila veoma dobro posecena i bilo je guzve,ali kako je oko podneva proradio isklopivi tako je i guzva pocela da se smanjuje.Moram da pohvalim ovaj novi isklopivi cetvorosed,stvarno je lepo voziti se njime jer za 4 ipo minuta stignes do vrha a svaki put kada sam kretao ka Pancicu mislio sam da sam katapultiran iz topa,svaka cast!Evo i jedne slicice gde nas je dosta stalo u ODZAKLIJI RTNJA...ostale slike pogledajte u galeriji slika...
Za vikend 11 i 12.03 MANIJACI ce biti ponovo na Kopaoniku,za sada sigurno idu CRAZY KONG,BOJAN,SYMON,POP67,tamo ce biti BOJO.FLOW je u najavi.Polazak nije organizovan,vec se svi snalazimo za smestaj,ukoliko neko ima varijantu za smestaj neka odmah javi!Pozdrav,POP:dziveli:
jooooj ja bih isla ali dolazi mi ortakinja iz jagodine i ne mogu da idem :( posto s njom palim na zurku :)ali ako ste sledeci vikend opet gore obavezno da se javite ;)
Na zalost zbog lose vremenske prognoze odlaze se KOPAONIK za vikend 11 i 12.02.Pozdrav svima,POP:dziveli:
A jel se planira nesto za 17,18,19?Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ja sam slobodan al nacuo sam da nema nigde mesta...
Pop je potpno u pravu, sto se tice zica na Karamanima i po vetru i bez vetra, cini mi se da ona stara jednosedeznica ide brze. Sve pohvale za Pancic koja je stvarno brza, jos samo kad bi stavili vizire bilo bi super, i jos jedna zamerka a to je na sredjivanje staza, ja se opustio i krenuo brze, letim u dubok sneg i salto preko glave, ubio sam se:glavaozid
Ali sve svemu zadovoljni smo
Nemam pojma sta se koristili kao relevanto za vremensku prognoyu na Kopu...
Kolko ja vidim na
http://vreme.yubc.net/prognoza3dana....idz=1&idf=3290
Bice cak i suncanih intervala... Jedino sto se ocekuje dobar minus..
Evo ko je citao danasnje novosti moze procitati clanak o Igristima gde se pominju i SKI MANIJACI:yay: :yay: :yay: