Tu sam, tu sam, u ponedeljak Pop i ja ujutru idemo na dan dvaCitirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Pogled za štampanje
Tu sam, tu sam, u ponedeljak Pop i ja ujutru idemo na dan dvaCitirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
gde na kop:ski: :ski:
Citirati:
Da, da
:yay: :yay:
Citirati:
Samo jos da nadjem gde cu da prespavam u ponedeljak
Citirati:
ja mislim da su Jatovi apartmani najeftiniji.
Lepo se provedite i da imate puno snega i skijanja i da se navozate i naskijate:yay: :yay: na novoj zici. Idite i do Bele Reke da vidite kakvo je tamo stanje
p.s. Slikajte malo pa stavite slike.
Ja cu od sada pa do 22.15 biti off line pa se cujemo kasnije, ajde saljite mi ponude za prenociste na Kopu, u ponedeljak:ok: :obrvajedn
Idi u Grand:D :D :D :D
Pa tako ce i da bude
E sad,sto se tice smjestaja znam za hotel skoro na samoj stazi,za cijenu se mogu raspitati,za neku drugu shemu tipa planinarskog doma i sl. imam prijtelja koji je planinar pa cu njega da pitam pa ti javim,sto se tice samog Sljemena moje utiske cu da stavim pod ski centre,a zbog SKI MANIJAKA i savladavam ovo baratanje sa tastaturom:yay: ,za pocetak bi predlozio da moje prikljucivanje SKI MANIJACIMA bude nase prvo:ski: ili bar prvo druzenje:cug:,naravno ako se slazes sa mojim prijedlogom.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
da vam se javim uzivo sa jahorine.
staze se jos bolje sredjuju sve zice rade jedino na tazi poljice ima malo vise leda ali je u sustini OK.
danas je ceo dan padao sneg, na vrhu je duvao vetar preko 20ms tako da su oko 14.30 zatvorili ogorjelicu I i II.
za sada ovoliko
jahorina:ok: