Pozdrav za Crazy-a, daj bato da se okupimo negde sto pre to bolje posto ovaj vikend promasismo:ski: :yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Pogled za štampanje
Pozdrav za Crazy-a, daj bato da se okupimo negde sto pre to bolje posto ovaj vikend promasismo:ski: :yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Hvala Crazy i Popu na dobrodoslici,Crazy doselivsi se u ZG,sezona mi je skoro cijele godine,malo je zatisje 7i8mj,a ostali dio godine se pegla po toj Austriji,normalno onoliko koliko financije dozvoljavaju.Prosle sezone sam skoro svaki drugi vikend bio negdje skijanju,navadio sam se kao malo dijete kad se na tresnju popne pa ne zna sici.Moje kartice najbolje pokazuju kako je to otprilike bilo,jos uvijek se ne mogu izvuci iz tog minusa,al me to ne sprecava da i dalje jurisam.Evo sutra sam trebao ici u Bad Klink.....nesto,ali sam odustao jer na Sljemenu ima Atomic i Dynamic besplatni ski test,a posto planiram na kraju sezone uzet Metron9,idem malo isprobat da vidim da li ce mi odgovarat ova skija.
Lepo je cuti da se tako lepe i korisne stvari desavaju na Sljemenu,ako bi nam nasao neki smestaj za pristojnu lovu mozda bih sa jos nekim Manijakom dosao da vidimo kako je skijati na 1000m a da bude vrhunski,ja to jos nisam doziveo!Pozdrav i poziv da se prikljucis SKI MANIJACIMA!POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Brate Simone najverovatnije cemo na Kopaonik za vikend 11i12,u ponedeljak detaljne informacije,ja mislim da ce Crazy Kong da napise pojedinosti i poziv!Pozdrav,POP:dziveli: :yayCitirati:
Originalno postavljeno od Symon
Mislim da cemo biti na KOP-u, ponedeljak, utorak, sreda.....:yay:
Dolazimo Pop, ja a i mozda Boris.....:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Jel to pop i ostali manijaci negde otisli?
cini mi se da jos nisu :p
Pa gde su koliko sam ja video Pop uopste danas ceo dan nije bio online i bata bane.
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Racunajte da sam i ja zainteresovan da se pridruzim.
Mozda nagovorim jos jednog kolegu, kad budete znali detalje.
Pozdrav
JoeBananna