aaaaaaaaa ocu ja na bordanjeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaa ocu ocu
pope bre kada ce da se organizuje nesto bre? :(
Pogled za štampanje
aaaaaaaaa ocu ja na bordanjeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaa ocu ocu
pope bre kada ce da se organizuje nesto bre? :(
Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP:yay: :yay: :yay: :glavaozid :glavaozid
[quote=pop67]Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP
Mi sad krecemo:ski: :dziveli: :cug: cujemo se veceras ili sutra!!!!!! A moj brat ostaje da nas bodri iz kreveta,koleno mu nije bolje puno :glavaozid ali nema veze,okupljamo se pocetkom marta na Jahorini.....
Javi se,ako ides sa majkom ostace i Pop 7 dana, gore smo...:yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
[QUOTE=bojo]Srecan ti put Bojo i dobar sneg!Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Kakavo je raspolozenje za sledeci vikend na Kopaoniku ...da isprobamo tu novu zicu :ski: :ski: ?
Jurim neku kombinaciju i cekam jos potvrdu smestaja i cene... cim nesto bude bilo izvesno postovacu ovde.
Samo napred brate,daj nesto za sledeci vikend,bice nas dosta...Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Prije svega pozdrav cijeloj ekipi Manijaka,pratim vas od samog pocetka vaseg okupljanja i mogu slobodno reci da vam zavidim,ukljucio bih se ja ranije u vase rasprave,a mozda i na neki ski vikend,al sam malo glup da se koristim sa ovim kompom,i za ovo javljanje mogu sestri da zahvalim.Mozda uskoro dodjem do BG,pa bi volio da se upoznam sa ekipom,a ako slucajno izmislim neki slobodan dan,onda i neko :ski: .Za prvo javljanje toliko i jos jedan veliki pozdrav iz ZG.
Ne oklevaj da se javis kada budes hteo da dodjes,a u svakom slucaju dobro dosao na ovu temu SKI MANIJACI!Pozdrav,POP
Veliki pozdrav Vujche u moje i u ime SKI MANIJAKA
Nadam se nekom zajednickom skijanju uskoro:ski: , prati desavanja na forumu pa kad i ako mozes ti nam s pridruzi...u svakom slucaju tek predstoji najbolji deso sezone :ok: