Na slici je da kazemo blazi deo :), ako se to tako moze nazvati :kez: . Ono sto je stvarno strmo je 2ka (ne vidi se od magle.)Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
Pogled za štampanje
Na slici je da kazemo blazi deo :), ako se to tako moze nazvati :kez: . Ono sto je stvarno strmo je 2ka (ne vidi se od magle.)Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
neobican mi je onaj tanjir ili sidro (sa desne strane)sto polazi pod uglom od 60 stepeni:D
Posle dva predivna dana i odlicnog skijanja na Zabljaku , odlucismo (Djole i ja) da provozamo koju stazu i na Jahorini. Vreme je opet bilo idealno, staze ispeglane ma sve opet sjajno: Ovde ja nesto izvodim, Djole je posle slikanja izgledao kao Snesko Belic :kez:, a fotoaparat je takodje bio okupan snegom i prilkom zuma ceo dan posle je izbacivao sneg :D.
Djole ukljucio ABS :kez:
Inace kontaktiracu De Wile-a da dopunimo ski galeriju sa ovim slikama a bice i videa samo da prikupim sav materijal, pozdrav za sve manijake!
p.s. posle Zabljaka i Jahorine svratismo i do Igrista da vidimo i manijake koji su se tu zadesili ali nazalost nemam nijednu sliku sa tog susreta.
Miško & Djole, odlično su vam slike ispale ove sa kočenjem :D. Imate dobar aparat koji je to lepo uhvatio (nije zamiljao) :).
Vidimo se na sledećoj turi! :)
Slike su vam super i jos jednom svaka cast za poduhvat,mislim na voznju kolima!
Tek sad polako pribavljam materijal (slike i clipove) pa da prikazem gde sam, sta sam i sa kime, radio u proteklih desetak dana. Da krenemo redom sa Zabljakom, sa kojim sam fasciniran, ekipa koja je bila gore je (gledano s leva na desno kako smo sedeli) Mitar, Milance, Baenteov kum, Bata Bane, Djole (australija), ja i Wlad. Vreme perfektno, staze super, ma sve je bilo fenomenalno. Na slici nema Dakija kojeg ovaj put pozdravljam, decko je odlican skijas, isto vazi i za Wlad-a, a Mitar je najbolji border kojeg sam ja video. Takodje veliki pozdrav za sve Zabljacane.
Tako Misko, bravo Misko!:dziveli:
Pozdrav svima,za koji dan bice izvestaja sa Kopaonika...
Pope skijamo li u ponedeljak? Kajsija ili kruska? Vodimo i copor lavova tacnije 24...