Ma lako cemo za skije....neg dal kupi jos neke cipele crni ti ? :bootyshak
Pogled za štampanje
@Flexone..evo slika...
http://www.freeride.co.uk/content/1811/
dobio sam ponudu za 175 $ za dalbello id liner sa komplementarnim pecenjem ulozaka meni se cini da nije losa cijena
razmisljam da prihvatim ponudu pa da od rampage napravim rampage pro:sm022:
uh jos nesto stajao sam sa nekim clanovima od meatheadfilms
neznam dali je neko od vas gledao nesto od njih
orginalni su zaista skijaju samo na istoku amerike
nisam mogao da odolim uzeo sam i dva filma jedan je head for the hills
a drugi je wanderland koi je dosao pride uz prvi...
@Flexon: mora da ti je išla "voda na usta" dok si bio na sajmu :sm011:
Zenmaster za $200, pa to ti onda dođe da je uzmeš za "kad nema snega" :D
Ne reče koliko je bila Poga Holmes...
i mene je interesovalo koliko je ali je neko zgulio etiketu a nisam mogao docekati predstavnika elana pa da upitam
ovo sto sam vidio to je bilo sa etiketama
bilo je tu i polovne opreme da se uzme iskreno receno radi toga sam i dosao
nebi li nasao kakve starije rossi skije sa fks vezovima za jedno 50 dolara
ali nista bilo je doduse nekoliko modela sa p14 vezovima u izuzetnom stanju ali ne 15 i 18
iskreno sam se nadao da cu naletiti na dobro ocuvan jedan od ovih modela
pa da ih prisarafim na xxl zato ih nisam ni montirao do sada ali mrka kapa
Jel Fusion vez ide na nju? Na kraju, možeš i na zid da je okačiš ;)
Još bolje ako nije Fusion :), uvek možeš da iskoristiš kasnije taj (odličan) vez :ok:
kad smo vec kod vezova, srce mi se cepa kad vidim da nesto ovako ide za tu cenu http://cgi.ebay.de/Bindung-Fischer-X...QQcmdZViewItem
O Tadija, kad smo kod vezova, metnu li ga ti? Mislim Markera na Gun-a. Ne znam ni za Nemanjusa dal' ga je metn'o. Vist na Gun-a u njegovom slučaju.
Imam istu kapu tadija.
Samo belo zeleni dezen.
nisam ih jos metnuo...cekam da se otvori planetbike posle renoviranja, trebao je jos u ponedeljak , ali izgleda da se odlozilo otvaranje...do daljnjeg:dontknow:...pa da se prosetam da vidim dal imaju te siroke kocnice...ako nemaju...ne znam sta da radim:confused:...vec sam 'teo da te pitam da mi das vist sa 73ojke (fenicanski nacin)...ili da jurim neki polovan vez na expo zimu ali neki neunistivi kao 1018 naprimer...
Ma ima vremena, necu ja "proskijati" pre januara...
PS rezervisan Kop 15-22 februar: cena 180 e, included: smestaj, prevoz, hrana, opravdanje:dziveli: i 30% popusta na ski pas...
tadija ako ne pronadjes nikakve druge kocnice
poslat cu ti ja svoj par uskih pa krivi
samo se nadam da postarina nece biti zestoka
kod mene i onako kupe prasinu i ne vidim da cu koristiti iste u skorijoj buducnosti
ej bre flexone jel znas ti gde je amerika :)
ako su to iste kocnice kao i ove sto sam ja dobio, onda nema sanse da se saviju...;)
u svakom slucaju hvala na ponudi, imacu to u vidu...
PS PB se otvara tek u ponedeljak...
zavisi gde se savijaju ili lome
Za radionicu su bolje one sto se savijaju a za stazu bolje one sto se lome jer one nema sansi da se slome na stazi...ako su prave velicine da dodju do staze...
Ps danas sam gledao neke kacige. Utisak je da mi glava nije velika kao sto sam mislio...sutra ce biti izneti svi modeli u intersportu pa cu verovatno nesto da pazarim...
A znaš li šta je bolje od red bulla?
ovih par model sto sam probavao su svi lepo stajali...
vodio sam se teorijom koju je izneo drug Sapa...kad je stavim na glavu, bez zakopcavanja, i kad mrdam levo-desno-gore-dole da se ne mrda...i da ne dodiruje vrat kad zabacim glavu skroz unazad...
prosle godine na expo zimu nisam toliko obracao paznju na kacige, jedino sam primetio da su neke imale bas ludu cenu tipa 10000 ili tako nesto...
cene ovih sto sam gledao su bas korektne...
ma cekao bih ja expo da vidim sta ima...ali sad imam pare a za mesec dana ko ziv ko mrtav :)...
Bilo je nekih k2 i drugih modela (čini mi se na štandu Markonija :dontknow: ) baš dosta, možda čak 20tak različitih muških i ženskih modela - sa normalnom cenom (barem duplo nižom od te koju si naveo :)).
Baš sam se prijatno iznenadio kolika je bila ponuda kaciga :ok: .
evo i sad sam bio da vidim...
izgleda da cu ipak da cekam expo zim :D
imaju dva modela techno pro, cene 3200 i 5000 i jos 3-4 alpina modela koji kostaju od 6200 do 12000 :hair:
Tadija, jesi li za jedno pivo u utorak veče? Bezalkoholno, naravno. Red je da se upoznamo. Nakratko poslom gostujem u BG.
Wlad, hoćeš li moći i ti doletjeti?
Bata Bane?
Ostali? Preostali?
ako je veče može, jer se popodne vraćam iz sela.
Tadija, čućemo se kad stignem.
Evo fotka za zagrijavanje za nastupajuću sezonu:
Prilog 1994
http://www.youtube.com/watch?v=8VO-N...eature=related
:confused::confused::confused::sm017:
obratiti paznju na skiju(sirinu i rep) dok cojek prolazi pored kamere...:hair:
http://www.jakecast.com/2008/11/05/0809-ski-update-4/
5. novembar...neka tamo Amerika...zemlja velika
ocu i jaaaa:sm012::eek::sm012:
:sal:
Pogledati ovaj film o spasilackoj akciji francuske GSS; Nije freeride, ali je uzbudljivo; spasavanje nekih nesrecnika propalih u procjep u glecheru u Vallee Blanche (Mont Blanc).
http://www.tvmountain.com/index.php?...3&video_id=342
Veliki pozdrav mojim freeriderima
Odličan video, za*bani ti glečeri. Baš juče gladam na TVu neki dokumentarac, slična situacija, neki policajci/rendžeri u Kanadi, išli motornim sankama, kod nekog glečera stali i jedan zanesen fotografisanjem prošetao malo i upao u procep - nastavak je spasilačka operacija. I kada se njegov kolega zatekao pored njega - posle mu je frka kako da "odšeta" odatle pošto nema pojma gde su sve procepi - k'o minsko polje :sm008: .
odustao sam od trazenja sirokih kocnica za markera posto sam obisao ceo grad, a jedino su mi u Beosportu rekli da ce mozda biti posle expo zima...
sad jurim po ebayu. Danas mi pobezehttp://www.ski-bilek.de/EbayServer/M.../A2405-003.jpg <<<<ovo{neko ima brze reflekse(a mozda je i do konekcije :))} a sutra jurim mozda i bolju kombinaciju axial2 140
sve jedno ne dajem vise od 90 e tako da moze da se desi da cekam prekosutra ponovo x14...
Ma banda je ekipa na Ebay-u moj Tadija....Tako i ja vec nedelju dana kupujem pancerice i svaki put me tip zaje... za Euro i to svaki put neki novi koji ima u vrh glave 3 transkcije uspesno obavljene.
Fora je u tome sto na Ebay-u mozes da imas naloga koliko hoces,tako da Tip stavi cenu do koje oce da proda robu pa ti dizi koliko oces on je uvek bolji od tebe za Euro.
Inace na nekim drugim aukcijama ti moras prvo da otvoris nalog pa onda dobijes na kucnu adresu "aktivacioni kod" pa onda nema vise 100 naloga ko na Ebayu..
Eto toliko,napisah ovo u trenu koliko sam besan....:sm022: :confused:
110, tolko ne dam 110, tolko ne dam(a iskreno nisam ni stigao da dam).moram ja jos da vezbam...
:glavaozid:glavaozid
Ma pusti Egay kraju i nabavi kocnice nista ne fali marker comp14
nemaju isti biometric prednji vez ako te to brine
ja sa svojom kilazom nebih se plasio da skijam sa istima
samo nabavi kocnice jeste da bih preferiro px14 ali nema potrebe
i marker ce da posluzi
mozda je i bolje sto nisam nista kupio preko ebaya...danas me zvao decko iz Planet bikea i kaze da su nasli te zagubljene kocnice u magacinu; a pre nedelju dana su mi rekli da ako ima sanse da nadju kocnice onda ce to biti uske; a ja sam im ostavio telefon za svaki slucaj, da me cimnu ako ima nesto povoljni i tako...
danas sam pravo iz skole otisao i uzeo :ok::ok: ...sedaju perfektno na Guna:ski:
Na osnovu fotografije se ne bi dalo naslutiti da je skija u struku široka 90 mm. Da ne budu kočnice preširoke?
ja ne verujem u rec presiroko :)
salim se, mozda to na slici izgleda tako, meni lici kao da je taman pa jos malo sire. Mislim da nista ne smeta to sto malo vire sa strane, ionako kad se stisne odozgo kao da je ubacena panca, ovi krakovi se nekako uvuku pa izgledaju uze od skije.
PS na slikama je zadnji vez u poziciji na kojoj bi trebao da se namontira
http://i37.tinypic.com/50kwsm.jpg
http://i35.tinypic.com/swxo5s.jpg
Bravo Tadija :ok:
Sad samo još da ih montiraš i testiraš kako koče :)
A da su preširoke - nisu, taman je kako treba (tako su i moje :D).