Dobro, dosta o snegu, sta cemo za hranu? Jel da nosim ovciju plecku i kesu cvaraka? :couto:
Pogled za štampanje
Dobro, dosta o snegu, sta cemo za hranu? Jel da nosim ovciju plecku i kesu cvaraka? :couto:
Dogovoreno. I jos da povedem Brku Prepecenog Sumadinca i mog druga Jack-a iz Tenesee-ja, svakog u po jednu pancericu da sto udobnije putuju, i pride jos jednu pljosku u njedrima junackim, za slucaj da nas negde usput zaveje! :cug:
Ja bi licno izbacio Jacka iz savezne drzave Tenessi i ubacio jednu Osu (zute boje), da odma pechi u prst ako dushmani na carini zavuku ruku. :dziveli: Naravno ako prezivi do carine
Imam ja jednu tako prepecenu da izuva, bolje od Zute Ose, ali cini mi se da smo malo promasili temu, da ne kazem zastranili , hihihi. :sm023:
Sto sta fali??? Cuj offtopic, Pa ova tema je po meni najbolja uvertira za vashu zvanicnu i radnu posjetu Italiji.....Ihaaa ja bi sad vec vilenijo da sam na vashem mjestu.....
A dje si vidijo skijanje bez A-pre i A-posle-skijanja:cug: I definitvno nema zimskog shtimunga bez domace prepecenice :sm017: Ko nije mamuran skijo taj nesmije da kaze da je ski-expert:sm022:
Svaka ti je na mestu, al' ti je ova poslednja ka' u Njegosa !!! :yay:
Ne zaboravite karton piva za Bus
Al se puvamo, bas me zanima ko ce sta da ponese! :cool:
Mada, ne bi bio los jedan koordinacioni sastanak par dana pre puta za Sestriere, da se dogovorimo ko sta nosi (gace, carape....). Ja obicno pre puta (na koje idem kolima) utrcim u Rodic ili Tempo i napunim gepek. U Bugarskoj sam poznat pod nadimkom "smrt za vanpansionsku potrosnju". :awm2:
Ne budite lenji pa pogledajte sledeci lnik:
http://www.skijanje.hr/forum.php?a=5&b=1860
Vise nego zanimljivo!!!!