-
Kad si sam, onda se pristekas nekim ribama, smekas, osmehnes se par puta :kez:, zezas se malo. Pa kao fora nemas sa kim pa krenes sa njima na cetvorosed. Pa krene spika, konevrzacija. Pokupis brojeve telefona...
Pa jebem mu kevu, zasto su pravili cetvorosede, ako cemo se voziti sami!!!
-
Ajde mi sad ti reci kako ovi lokalci sto rade na zicama da organizuju sedenje kada jedva znaju i do cetiri da broje ???
Njima je tesko da malom detetu pomognu da sedne na zicu ili da uzme tanjir, a kamoli da organizuju ulaz na zicu.
Koliko mogu da primetim na kopaoniku rade iskljucivo najgori klosari iz lokalnog sela koji u civilizaciju nikada nisu krociri.
Kasirke vas pljackaju i gledaju ispod oka ko da ste opljackali pola radnje.
Ovi sto rade na prodaju ski pasa, ponasaju se ko da oni vama daju pare iz svog dzepa, a ne vi njima.
Ljudi sto rade na zicama kao da su zaostali u razvoju,...
Lopatari su posebna prica, jer su oni izgleda dobili u nasledstvo odredjeni broj parking mesta. Pitam se zasto li ta mesta ne ciste leti kada nema snega ???
Valjda to kod njih drugacije funkcionise.
Jedino lepo misljenje imam o osoblju u hotelu Jat koje je uvek bilo ljubazno i usluga im je uvek bila na nivou. Takodje mogu pohvaliti i ski instruktore i GSS.
Naravno i osoblje u privatnim prodavnicama je ljubazno jer naravno rade za sebe i shvataju da ako su ljubazni prodace vise stvari.
-
To sve blesavo, ludo. Moz' neki i da nastada...
Dal' nas, dal' njiovi...
-
A zajedničko svima njima je da nas gledaju kao gomilu razmaženih bogataša, koji jelte nikada nisu osetili sta znaci rad, i koje treba zajebati kad god je to moguće jel sto i da ih ne zajebu kad i ovako imaju viska para...:)
Priča prosečnog lopatara....
-
Dobro, nemojte biti bas toliko negativni. Moraju i lopatari da zhive od nechega... :P Btw, nisu oni krivi shto putari ne rade svoj posao kako treba.
Momci, pravac planina i staza - potrebna vam je momentalna rehabilitacija!
-
Ma sve je to tacno ali kad vidim sneg i kad izletim iz kola sve mi nekako bude lakse!!!!
A i cenkam se malo pa ni to parkiranje ne izadje mnogo.
A sto se zicare tice - hvala, sam cu da sednem!!!
Laki u pravu si - fali nam jedno dve nedelje na snegu pa da se smire zivci:)
-
da li centar radi lil laze infokop
-
infokop preuzima diretktno od Skijališta Srbije koje staze rade ili ti dnevni ski info, dakle svaki dan ih ujutru zovem i oni mi diktiraju sta radi sta ne radi i ostale informacije sto znaci ako oni mene lazu lazem i ja vas...
-
Ma Stevs ti si svetskigigacar, svaka ti cast, na svemu....:)
-
jedan je mega, jedan je giga! ali jedan je i STEVS VELIKI CAR!
Mnogo ga hvalimo, porasce mu usi i uobrazice se...