Ko će svima ugoditi...
Pogled za štampanje
Ko će svima ugoditi...
U intersportu ima McKinley na snizenju ako se ne varam komplet za 2600 i na to jos ima 20%.
Ima li neko iskustva ili malo vise saznanja oko tog bambusa
konkretno interesuje me ovaj model
Probao sam taj Mckinley iz Intersporta. Izuzetno se brzo susi i ni jednog trenutka nisam osetio da sam se oznojio, ali jos izuzetnije smrdi! Ljudi moji, kad sam se danas skinuo, to je bilo kao da sam uneo les u sobu!
potvrdjujem konstataciju za smrad...a devojka jos vise, tj ljudi oko mene :) neverovatno.
posle jednog dana. posle toga sam porucio nesto drugo iz nemacke, aktivni ves od merino vune, Icebreaker marka. Da, kostalo je nekih 70 evra za neku debljinu 260g/m2 (najdeblje za aktivni ves), ali je vrhunski. i po termo karakteristikama, i po ovim drugim, mirisnim. posle tri dana nosenja je tek poceo da se oseca ispod pazuha.
Taj Mckinley je verovatno onaj sto se u Srbiji pravi :sm022:. Antibakteriski :glavaozid
Ako neko ima nekog u Engleskoj, moze da naruci Helly Hansen gornji i donji deo za 30 funti. Ja cu to da uradim, kao i da uzmem jos nesto sa ovog sajta jer mogu da se pronadju stvari po super cenama...
http://www.sportsdirect.com/Skiing-a...rmal-Underwear
Ja imam jednu Nike majicu base layer i skroz je dobra, tako da bi i ovo doslo u obzir.
http://www.sportsdirect.com/nike-pro...lcode=42702921
E,nemoj to da nam radiš :smoke: Ja ovaj sajt često posećujem,i posle toga samo padnem u depresiju kada skapiram kako ovi u našim prodavnicama vređaju našu inteligenciju ludačkim cenama :sm022: Em je u UK standard mnogo viši,a cene u vreme rasprodaja smešno niske čak i za sirotinju raju u Serbistanu.Na žalost,malo je onih koji mogu da nađu način da im to neko donosi iz Engleske,a regularana carinska procedura naravno da ne dolazi u obzir,skuplja dara nego mera :glavaozid Mada,koliko sam upućena,sa tog sajta može da se naruči i u druge zemlje EU,i ukoliko se kupi roba određene vrednosti onda nema poštanskih troškova dostave.Tako da,ako neko ima nekoga i u drugim zemljama EU ko bi bio voljan da to donese u Srbiju eto prlike da se dobre stvari nabave po normalnim cenama.