Da bi imali prilike da provere ko je sta doneo i naravno da mi smanjili mogucnost greske...;)
Citirati:
Originalno postavljeno od ess
Pogled za štampanje
Da bi imali prilike da provere ko je sta doneo i naravno da mi smanjili mogucnost greske...;)
Citirati:
Originalno postavljeno od ess
jel ima jos nesto novo and zanimljivo za Francu? hoce nas oni zvati da nas izobavestavaju o polasku, detaljima puta...
Dobre vesti za putnike u Francusku!!!
Nove padavine u oblasti Valmeiniera. Biće dobrog skijanja!:ski:
Pozdrav za sve putnike u FR.:)
oni ce zvati (kada prodje prica sa ambasadom) da vrate sve originale.
...osim pasosa, naravno :)
to bi trebalo da bude krajem nedelje.
super vesti za sneg :)
Gore snega koliko hocete, na stazama ga ima 125 cm, a selu 85 cm i trentno je -6:yay:
Francuzi, petak se priblizava.:yay: :yay:
Ljudi ne zaboravite sliku za ski pass
Evo samo da se javim prije nego sto legnem spavat,ekipa za Francusku prosla Zagreb,nastavljaju svoj daleki put.Ukratko,docekani,pocasceni,malo se ipricali,zatim ispraceni.A ja sutra na na suprotnu stranu.
Hvala Vujcetu na casti. evo nas u Francuskoj gde ima 2 m snega juce je bilo skijanja do besvesti; sunce, i sve sto ide uz dobro zezanje, pozdrav svima
Poslednja informacija iz Collegiuma da ce se iduce zime organizovati , skijanje u jos jacem ski centru za iste pare tako ljudi koji su zainteresovani pocnite na vreme da razmisljate o svemu.
Pa razmisljamo mi odavno :) , nego daj neke slike od ovog sad centra, neki izvestaj. Mislim, daj nesto...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Pozdrav!