tacno tako...ja se danas vratio iz zajecara ni gram snega....u nedelju bio do stare planine, snega ima negde do ispred knjazevca...a na dalje ka zajecaru ni za lek...i onda malo oko cestobrodice, do paracina i cuprije, posle ka beogradu opet nema...
Pogled za štampanje
tacno tako...ja se danas vratio iz zajecara ni gram snega....u nedelju bio do stare planine, snega ima negde do ispred knjazevca...a na dalje ka zajecaru ni za lek...i onda malo oko cestobrodice, do paracina i cuprije, posle ka beogradu opet nema...
Danas konačno proradila staza na Kraljevici :dziveli:!
Sidro radilo svega par sati i kvar :sm008:. Valjda će srediti do sutra. Staza je bila prilično loše utabana, čini se da su jedva prešli jednom ratrakom. Mnogo ljudi je došlo na skijanje, zajčarci željni snega. :sm021: Čuo sam čak i neke bugare!
Видин је близу, а њима ја јефтино... Има доста Бугара и на Бз... ;)
blgarite sakaju karanje na skii:D
искају Бугари, а Македонци сакају :)
Naše komšije Bugari redovno dolaze na skijanje u Zaječari i dobrodošli su kao uostalom i svi skijaši. Problem je što je već tri dana lift u kvaru. Zapravo proradi, pa se pokvari, pa pauza par sati, pa proradi, pa kvar......
Očigledno je da ljudi iz Ustanove za sport u čijoj je nadležnosti ski staza misle da je dovoljno na kraju sezone ugasiti lift i ponovo ga upaliti sledeće zime. Neki remont i kontrola u toku leta im nije pala na pamet.
Srpska posla :sm008:
у руском језику нема тог глагола ;)
Što se tiče komentara o održavanju ski lifta potpuno si u pravu, ali se ne slažem kada je reč o komšijama Bugarima. Po meni nikako nisu dobrodošli, jer i kada samo Zaječarci izađu na skijanje gužve znaju da budu velike, a uz to dolaze ljudi i iz Bora, Negotina i okoline i samo nam još Bugari nedostaju. Staza na Kraljevici je lagana i trebalo bi da služi pre svega za učenje najmlađih, a ne razvoju turizma. Pri tome dobar deo Bugara (mislim na one koje sam viđao na Kraljevici) o skijaškoj kulturi i ponašanju na stazi nije ni čuo, dok skijaško umeće pri tome nije potrebno komentarisati. Na žalost, nisu takvi samo Bugari već ima i Zaječaraca. Zbog bezbednosti, pre svega najmlađih, smatram da bi likovima koji sa trećeg brda voze spust, u farmerkama, koji na kraju moraju da padnu jer drugačije ne znaju da se zaustave (i njima sličnim) trebalo zabraniti da skijaju. Tada bi bilo bar upola manje Bugara, pa bi i gužve bile manje.
Jel staza radi? :confused: