Ma samo pitam
Pogled za štampanje
Ma samo pitam
1 VELIKI POZDRAV ZA SVE!
2 Veliki pozdrav za Popa koji se sad nadam se lepo provodi na Igristima i VELIKO HVALA POPE za dobrodoslicu u Beogradu i hvala za ceo dan sto smo te maltretirali a ti si sve to lepo podneo!
3 Hvala Tomi i osoblju ROSSIGNOLA na ljubaznosti,poklonima i velikom popustu koji smo moj brat i ja dobili prilikom kupovine u nihovoj radnji!!! Ovo nije reklama ovo je ISTINA a sve to zahvaljujuci Popu!!!
Jos jedno V E L I K O HVALA Pope!
Pozdrav svim ski maniacima
Bojo,jesi li video u Rossignolu neko dobro ski odelo i koliko je koštalo?Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Prijatelju moj nema potrebe da se zahvaljujes,sve se svodi na zakon AKCIJA-REAKCIJA.Pozdrav tebi i bratu!:dziveli: :cug:Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Postovani MANIJACI,vratismo se mi sa Igrista vrlo zadovoljni i umorni.U subotu smo imali fenomenalno lep dan,ali sa prilicno visokom temperaturom tako da je sneg poceo da otpusta i skijanje je bilo malo napetije.Ovaj vikend proveli su zajedno sledeci MANIJACI i Manijaci u pokusaju:Symon,Steva(majstor ski sporta),Zoki,Aca inace ekipa Manijaka iz Sapca,braca CARAPIC iz Mionice,Liki,moja malenkost i moja deca!Inace nakon zavrsenog ski dana u subotu,posetili su nas Misko i NSW pri povratku za Beograd sa Jahorine.U nedelju se promenilo vreme i pocela je da pada kisa nesto oko 13.00 h pa smo odlucili da tada i podjemo kuci,zbog vrlo mokrog snega i da bi smanjili mogucnost od povredjivanja.U subotu uvece smo prisustvovali proslavi Udruzenja Lovaca i probali specijalitete KOTLICA od divljaci i pecenja.Imali smo i debi u sredstvima stampe pa kupite VECERNJE NOVOSTI u SREDU i videcete clanak o SKI MANIJACIMA(ako ga ne bude nisam kriv tako sam informisan).A evo i fotografija...Znam,neki ce reci samo kafana,ali ja nemam ni jedan zajednicki snimak na snegu posto nisam mogao da pohvatam sve na jednom mestu!Ostale slike cu postaviti na GALERIJU,pa pogledajte tamo...
Manijaci sta je sa vama ?Nigde nikoga,a jes horoskop nam je los danas,a nema ni javljanja putnika koji su bili ponegde na skijanju.Ipak sve se svodi na stare Manijake,pa tako cemo morati da sacekamo da Bata Bane pocne da radi da bi saznali sta se dogadjalo na ZABLJAKU!Pozdrav svima ,POP:dziveli: :cug: :yay:
Pozdrav za Pop-a kakva je ono fora na galeriji vlasnik slika Pop kad tamo trt prazno:confused:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Probaj sada prijatelju moj,imao sam problema sinoc a i jutros,jednostavno nije hteo da prihvati ni jednu sliku i ja sam dobio nervni napad!Pozdrav za MANIJAKE iz SApca!POPCitirati:
Originalno postavljeno od Symon
Batice ovo je pravo:ok: jer i JovanitZu si bacio u trilemu :)Citirati:
Originalno postavljeno od pop67