-
Ne, informacija je iz SS. I ja sam bio nepoverljiv, ali tvrde da ce tako biti. Ne verujem da su toliko neozbiljni da tako samouvereno daju takve informacije, a da nisu sigurni.
I za razliku od tog sestodnevnog, ovaj mozes da koristis nevezanih 10 dana. I to su mi potvrdili.
-
Može biti da je neko sračuno bolje da pare umemo u decembru a ne februaru,martu makar im dali koji vikend. Taman će se sve razjasniti na ExpoZimu, a možda i pazarimo. Medjutim nije ta logika bila za sezonski koji je preskup. Ali taj zanima dosta manju populaciju. Još nisu iscrpeli sve cenovne kombinacije koje im pruža ski-data. Mojoj porodici bi više odgovarala neka kombinacija na sat ili na poene a toga nema, bar za sada.
-
Pretostavljam da su porodični sezonski paketi daleka budućnost. Kao primjer, tamo negdje ne tako daleko je sezonski pass za odraslu osobu 378€, za dijete 206€, a za dva roditelja i dvoje djece je paket 787€. To je popust od 381€ tj. oko 33%.
-
Da ... nezgodno!!!
Mada sve će se izkristalisati na Expo zimu. Ja sam se opremila, lovu sam štekala i planiram ove godine najmanje 20 dana skijanja. Kop je ok, a volela bih da se iskombinujem i za neko inostranstvo.
-
20 dana je 20 dana, pa gde god. Do pretprosle godine sam skijao oko 25 dana, a prosle zbog posla samo 5, pa mi ove godine bezveze da uzmem 10/sezoni, kad sumnjam da mogu da odvojim 10 dana :sm012:
Ljudi, sto je tuzno provesti zimu na poslu i gledati sneg kroz prozor!
-
Greota je ne kupiti ovaj 10/S pas. Prošle godine je postojao 10/S ali nije bio toliko zanimljiv, taj popust je bio samo 10% a sada je čak 50% od najskupljeg perioda.
Ja planiram samo jednu nedelju ali kada je već tako kupiću ovaj pas pa makar neikoristio više dana. Ali to će baš biti veliko iskušenje ;)
-
Treba imati u vidu i to da su prošle godine, kada je bilo očigledno da je sezona pukla, snizili cene za 30-tak procenata. Tako sam u februaru 9-dnevni ski pass, koji je pre sniženja koštao oko 12k, platio oko 9k.
Kada se uzmu u obzir ponude za druga skijališta u Evropi i to da nam više ne treba viza, što je i odvuklo ljude od Kopaonika prošle godine, rekao bih da je vrlo izvesno da ni ove godine neće imati mnogo veću posećenost nego prošle. E sad, da li će ili neće da spuste cene i u kom trenutku...
Ako je za ovaj 10 dana/sezona stvarno tako kako kažete ja ga uzimam sigurno.
-
Logika
Pa logika je u tome što možda teoretski ni nebi otišao 10 dana da ne kupiš 10 od sezone.
Mislim da će da spuste cene :-)
-
Prema informacijama dobijenim na standu Skijalista Srbije na sajmu turizma u Novom Sadu koji je u toku, ski pas 10/sezoni koji se kupi u periodu od 01.-11.12.2010. po ceni od 8.300 dinara vazice tokom cele sezone. Ali. taj ski pas u navedenom periodu MORA da se kupi na Kopaoniku. Dakle, na Expo-zim ce se prodavati ski pass sa popustom od 10%, ali na cene u punoj sezoni.
Znaci ovaj ski pas 10/sezoni i svi drugi po cenema iz perioda 01.-11.12.2010. mocice da se kupe samo na Kopaoniku...
Ako je neko u prilici da bude gore u to vreme, sigurno se isplati da ga kupi, Na primer sa njim mozete da vozite 5 vikenda sa dvodnevnim ski passom cija cena u sezoni je od 3350 do 3650 din, odnosno ukupna vrednost bi bila izmedju 16.750. i 18.250, fako da u odnosu na 8.300 - to je vise nedo duplo jeftinije.
Tako da ako neko sa foruma planira u tom periodu pocetkom decembra da ide na Kopaonik neka se ovde javi kako bi se dogovorili i organizovali da kupi i za ostale zainteresovane.
Napominjem da je ovaj 10/sezoni ski pas bez fotografije, tako da je moguce da neko drugi kupi i na tudje ime.
Sta mislite o ovoj ideji?
-
Radovi na novim zicarama
Presek izvrsenih radova na novim zicarama na Kopaoniku:
- Karaman greben
Postavljene su koturne baterije i jarmovi za sestosed konstrukciju na stubove koji su ostali od bivseg cetvoroseda. Postavljeni su novi 1. i 2. stub, a 12. stub je izmesten na drugu poziciju. Zavrseno je vise od polovine gradjevinskih radova na polaznoj i izlaznoj stanici, a zatim predstoji montaza novih stanica - donje pogonske i gornje izlazne.
- Krst
Gradjevinski radovi su pri kraju. Na Kopaonik je dovezena sva linijska oprema (stubovi, jarmovi, koturace) i ovih dana predstoji njihova montaza. Obzirom da teren dozvoljava, montaza stubova se izvodi dizalicama sa zemlje. To je znacajna usteda u odnosu na helihoptersku montazu. Narednih dana se ocekuje isporuka i opreme za pogonsku i izlaznu stanicu, a potrebni gradjevinski radovi su u toku.
- Suncana dolina
Temelji za stubove zavrseni. Demontirana oprema sa stubova karaman grebena je u fazi remonta i premestanja na lokaciju trase Suncane doline.. Kotrljajuci lezajevi na glavnim velikim obrtnim tockovima pogonske i izlazne stanice su zamenjeni. Mada je radni vek tih lezaja bio jos najmanje 2 godine, ipak je iskoriscena prilika da se oni zamene sada kada su ti veliki teski tockovi demontirani. Gradjevinski radovi za izlaznu stanicu su zavrseni kao i temelj kucice za zicnicare i pocinje njihova montaza.
Naredne dedelje se ocekuje zavrsetak gradjevinskih radova na pogonskoj stanici, nakon cega krece i njena montaza.