evo i moje utiske da podelim, cisto zbog auditorijuma.
Prvi put na Torniku na skijanju, doveo klince da vidim sta ce oni da kazu , poveo i najmladjeg za sankanje i utiscu su odlicni.
Ja sam uhvatio proslu nedelju celu za skijanje , prosli vikend je islo i do -8 ujutro a ovaj vikend je stiglo do +7 jutarnja.
Tako da , ako sneg nije pao juce (najavljivali su) ili danas , tesko ce biti jos skijanja.
moji utisci su odlicni! Preporuka za skijanje, smatram Tornik mladim skijalistem i stek u povoju i stvarno je prijatno skijanje! Staze odlicno priprmeljene , ali bas odlicno, ratraci i topovi rade dobro a staze su totalno prijatne za voznju.
Istina , posle 13h popustaju te se teze skija (pogotovu za jucenji vikend posto je T stalno bila u plusu , dobroom) ali je bitno napomenuti pluseve:
- parking profi i totalno sredjenjen i korektan (za razliku od onog divljastva na kopu)
- ni traga ni glasa od guzve, mozda na sidru (donjem) ali na 6tosedu i sidru na crnoj ne
- momci koji su izdaju opremu (za klince) vrlo predusteljivi i totalno za prepurku (kao i njihova rakija ... ;)
mana je , stvarno, skupi su ski pasovi, ali to je svuda tako , to bi trebalo da se ili iskoriguje ili da povecaju broj staza (za iste pare)
rezime> svima totalna topla preporuka za skijanje na Torniku i dao Bog, skocicemo ponovo