Nisam nigde video ovu kameru sa jarma, zato i pitam. Pretpostavljam da mogu sve kamere na svim stazama da se gledaju samo trebaju ip adrese tih kamera.
Pogled za štampanje
Nisam nigde video ovu kameru sa jarma, zato i pitam. Pretpostavljam da mogu sve kamere na svim stazama da se gledaju samo trebaju ip adrese tih kamera.
Ja sam isao redom poslednje brojeve od ip adrese i tako izlistas sve sto je javno dostupno ...:dziveli:
Eto malo se igraj sa tim.
Ajde ako ti nije tesko posalji mi ip od te kamere
Jedva čekam prvi sneg!!!
Davno nisam bio na forumu i slobodno mogu da kazem da sam odusevljen kako i koliko se radi na Kopu, a pogotovo citavim planom i cinjenicom da se on zaista iz godine u godinu realizuje kako je i najavljeno! Konacno da nesto u ovoj nasoj zemlji ide po planu, i to dobrom planu! Svaka cast i sigurno se gledamo gore ove zime, bar na nekom vikendu ili tako nesto!
Pozz
Ovo se i na Marinim vodama izvode radovi. Igleda kao da cemo imati zasnezavanje
Evo konacno i zvanicne cene ski passa za zimu 2011.
Od ove godine je po prvi put uveden i porodicni paket ski passa.
Generalno, cena ski pasa je skuplja od 200 do 400 dinara u odnosu na proteklu zimu.
Kompletan cenovnik na strani sajta:
http://www.skijanje.rs/Ski_Centri/Ko...e_kopaonik.htm
Evo ovde kratkog pregleda cena:
SKI PASS 2011
Kaopaonik
1 - dnevni 2100
2 - dnevni 3650
7 - dnevni 10650
A uslovi za porodični ski pass su stvaaaarno ;). Lične karte za roditelje i pasoši ili važeće zdravstvene knjižice za decu (a zašto važeće :glavaozid), popunjen forumular (sa svim podacima za sve članove porodice) kao i fotokopija svih ličnih dokumenata. Oni kao da dele besplatne akcije Skijališta Srbije :sm022:
Toliko o tome koliko imaju poverenja u svoje šalterske radnike (kada traže fotokopije dokumenata).
A i inače, ne znam zašto za porodični ski pass moraju ljudi da budu u srodstvu (vanbračna zajednica? :D) i kakve to uopšte ima veze? Ako prodaju npr. 2 ski passa za odrasle i 2 dečija ski passa u paketu kakve veze ima odnos tih ljudi??
Svi ovi uslovi, fotokopije i formulari me podsećaju na one legendarne popuste SS za grupe i seniore, ti stručnjaci su u gadnim tripovima da će neko da ih ošteti :glavaozid.
Nego gledam sada na njihovom sajtu i ne mogu da pronađem popuste za seniore i/ili besplatne ski passove za najstarije skijaše?
Kada smo kod novih cena ski-kera mene zanima ovaj 10/sezona.
Kako to funkcioniše? Imas pravo desed dana u sezoni zar ne.
Šta znači kupovina po vremenskim periodima?
Znači li to da ako od 1.12 do 11.12 kupimo ski-kuče (8.300) da ćemo bilo kojih 10 dana u sezoni platiti manje nego 6 dana u top sezoni (9.400) ili kao 5 dana top sezona (8.100)+ jedna vožnja (300)???
Mora li se svih 10 dana iskoristiti u cugu? Mada ako je tako gubi smisao.
Da li je neko koristio ovaj ski pas?
10/sezona ti je isto kao da imaš 10 jednodnevnih ski passova - koristiš ih kad god hoćeš u sezoni, ski data sistem registruje 10 dana kada si ih koristio i ako pokušaš 11ti ne da ti - prosto :).