Ljudi ide li se u zavod za tansfuziju ili ne?
Pogled za štampanje
Ljudi ide li se u zavod za tansfuziju ili ne?
Nesto pre 8am, Misko i kopilot mu Djole su presli granicu i usli u CG, tako da im do Zabljaka ne preostaje jos mnogo... Kolega je verovatno dobro citao krivine, zahvaljujuci svezoj mapi :D
Valjda ce doneti puno slika:yay: :yay: :yay:
:yay::yay::yay:! Bravo za Miška i Đoleta. Sinoć sam pričao sa Popom. Ni ja nisam bio oduševljen činjenicom da kreću na put, s obzirom na njihovo vozačko iskustvo i vremenske uslove. Al' tako je to sa nama matorima. Mi vazda nešto zakeramo. Bitno je da su se dočepali CG i nadam se da će imati lepo skijanje.
Pozdrav celoj ekipi MANIJAKA na Žabljaku!
Pozdrav i za Flowa i Jovanitzu!!!!!!:yay:
P.S. šta biva sa tim davanjem krvi????:confused:
Jutos cujem na vestima Zabljak -26 :eek: ....hladno ali sneg kvalitetan :ok:
Hteli smo da idemo ali ovi momci iz CG su javili da za sada ima dovoljno krvi pa kada bude bilo potrebe mi cemo otici vrlo brzo i dati krv!Bitno je samo da smo voljni to uciniti u pravom trenutku!Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
Cuo sam se sa Djoletom u 08.30 i rece mi da su na 5 km od Zabljaka,svaka im cast,a Misku moram posebno priznanje da odam za ovaj poduhvat.U svakom slucaju mi je drago da ce skijati tamo ZASLUZILI SU TO!
ALAL VERA ZA MANIJAKE:yay::ski::dziveli:
[
quote=SkiBata]ALAL VERA ZA MANIJAKE:yay::ski::dziveli:[/quote]
SkiBato jel pichis na Igrista:ski: :ok:
Cuo sam se sa Djoletom oko 11, kaze da je put bio OK, a vreme im je tamo kao nama sto je bilo na Kopu 3.1.:yay:
Bice tamo dva dana, pa ce onda otici i na Jahorinu na dan ili dva, pravi su Manijaci:ski:
Uzasno im zavidim:glavaozid