A kum Stevan :confused: Odmarao,a ? :dziveli: :ok:
Pogled za štampanje
A kum Stevan :confused: Odmarao,a ? :dziveli: :ok:
Pozdrav za Crazya, odmarao odmarao morao je da vozi posto ja nisam hteo inace bi nas prebio da je nesto popio, prosli put smo to iskusili nego jesi ti kupio jaknu xxl, ako jesi hoces da prodas onu xxxl i koliko para da ti javim broj od onog Zokija sto je putovao s tobom zainteresovan je:ok:
Manijaci,javio se Bata Bane sa Zabljakai kaze da je super stigao,skijali su na lepo sredjenoj stazi,pri temperaturi od -15 stepeni.Smestaj u vila Jezera je super,odusevljen kao i uvek kada je na Zabljaku!
SKI MANIJACI hajde da se organizujemo i da zajedno odemo da damo krv za nastradale u jucerasnjoj katastrofi u Crnoj Gori,krv je potrebna deci koja su u velikim problemima!
Dragi Manijaci i ostali svi,
I ja imam problema sa kompom ovih dana, malo ozbiljnijih, pa nisam u mogucnosti da redovno posecujem forum, a ni slike da okacim. Nadam se da cu to u dogledno vreme srediti. Do tada vam se javljam sa fakulteta:glavaozid
Pope, u potpunosti podrzavam tvoj predlog za pomoc nastradalima u tragediji i pozivam sve koji mogu da se prikljuce. Cujemo se kad zavrsim na faksu da se dogovorimo.
Pozdrav svima:ski:
@Pop: Uvek. Koordiniši, sinhronizuj, organizuj, pa da odemo svi zajedno, skroz organizovano.
@Stevan: Bolje s kompom, nego sa Anom!!!! Čekamo i slike i tebe! Pozdrav!
pope podrzavam tvoju ideju i ja sam spremna da dam krv iako se bojim igala :(
Evo i mene dokopao se kompa. Krenuli smo u nedelju oko 02.30 h, taman kada je poceo da pada onaj jebitacan sneg koji nas je pratio skroz do Zabljaka. Put je od pocetka pa do kraja bio prekriven snegom, temperatura konstantno ispod -10, ali sta je sve to zarad skijanja. Stigli smo negde oko 09.15 ujutru i smestili se u vile hotela Jezera, i doyiveli takav toplotni udar da smo popadali u neosvest, non stop smo u gacama i majicama, jel greju kao blesavi.
Nesto i o skijalistu.
Staze se mozda malo losije pripremaju posto je mali broj skijasa, a i rekli su mi dok ne padne novi sneg, nece paliti ratrak:mad: , jer kazu da nema koristi, ali moze da se skija bez problema, danas je bilo minus 18, a u toku noci je bilo -21 stepen.
Veceras ocekujemo Miska i Djordja da nam se pridruze i da nam skijanje bude upotpunjeno. Vise informacija sutra po povratku sa staze.
P.S. Ovim putem bi se zahvalio DAKIJU koji nam je sredio jeftiniji ski pass, pa vi vidite sta su manijaci:yay: :yay:
Lepo Bane vidim da si zadovoljan i da je skijanje super na Zabljaku,a ovo za Miska i Djordja sto ih ocekujete je malo neozbiljno obzirom na vremenske prilike i iskustvo u voznji,ja sam ih odgovarao od dolaska ali Misko je zapeo po svaku cenu da ide bez obzira na ishod.U svakom slucaju mi ne preostaje nista drugo do da im pozelim puno SRECE i dobre vremenske uslove!?! i da se nadam svemu najboljem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ma d: :mad: :mad: :mad: :mad:
pope nemoj da se nervirash bre..pusti ih nek rade sta hoce...:p