A u sumi? Mislim...
Pogled za štampanje
чим добијем потврду, јавим...
Ja sam pokusao da insistiram na zapisniku doktora, zvao GSS, GSS zvao docu, tezina povrede takva da Aleksa (u ovom konkretnom slucaju) u sopstvenoj reziji nadje prevoz do bolnice - doktor bio voljan da izda pismeni uput nadleznoj ustanovi - potpuno nepotrebno jer je Aleksa vec hitan slucaj. Pismeni izvestaj o tezini povrede odbio da izda - na zahtev ostecenog mislim da bi MORAO - klasican odjeb, ali ok, mogu da razumem. GSS MORA da uradi izvestaj o skijaskoj nesreci, na zahtev ostecenog moze da se dobije verovatno. GSS NIJE obezbedio imena SVIH ucesnika nesrece - propust, ali objektivno pomaganje unesrecenom ima prednost pa je razumljivo.Medjutim, SS NIJE uradio obebedjenje dokaza, popis imena ucesnika nesrece, fotogafisanje mesta nesrece, sakupljanje dokaza, obavestavanje MUP-a, itd, itd - teska povreda postupka uzrokovana neznanjem, javaslukom i nesposobnoscu SS, Sefa staza, redara i turisticke inspekcije Babinog Zuba. Bolidi. Mogu oni da budu super momci, duhoviti i to sve, ali to je kao da pekaru das da prodaje lekove u apoteci, a mesaru da ugradjuje vestacki kuk...
Ja sve mislim da ima veze to sto je sve prirodni sneg, sto su im seli na kitchmu da sto pre prorade sve staze, pa su SS-ovci iskopavali oba 4seda, sve to po jakom vetru i kijametu, pa sredjuj napajanje, odjednom imaju krsh staza umesto samo dve, presing da sve proradi sto pre, itd, itd. Na kraju krajeva taj deo posla SS radi odlicno, zaista. Ipak je ovo tek pocetak, ima tu dosta posla, nisu uigrani. Ali ova druga strana u vezi odrzavanja reda na skijalstu na sta ih Zakon obavezuje - e tu su zesci sarlatani, vezare i volovi. Ne daj Boze neko da pogine, ubica bi im 'ladno skijao ostatak dana po Konjarniku ili gondoli, pa otisao kuci posle nes kafice u lobiju hotela. Eto, toliko. Dzabe svo vase lopatanje kad ne znate da sacuvate dokaze protiv mamlaza, kad vec niste znali da ih uklonite na vreme sa skijalista. I to vazi listom za SVA skijalista u Srbiji i za SVAKU stazu. Pravi skijaski redari u Srbiji su misaona imenica. Fuj! :sm008:
evo ga imidz za sledecu sezonu na stazama, kamikaze cuvajte se :D Ja vidim da me Pirke podseca na nekog poznatog lika iz bliske proslosti, ne mogoh da se setim...eh, mladosti! :sm022: :ok:
A ne pomenu moju gitaru http://www.skijanje.rs/forum/images/icons/icon9.gif