Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana
Pogled za štampanje
Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana
Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana.
Ljudi hvala vam na pozdravima,mogu da vam kazem da ovih nekoliko dana sto nisam mogao da izadjem na forum mi je izgledalo kao mesec dana.Jos samo da zavrsim sa nekim pregledima i nastavljam sa aktivnostima,a vidim da niste sedeli skrstenih ruku,nego je vec palo nekoliko predloga,a to trba i realizovati sto pre.Zima sporo dolazi za skijase ali super brzo prolazi.Jos jednom svima hvala na pozdravima a i ja vas pozdravljam i jedva cekam da se vidimo na stazi ili kafani!POP:yay:
Pope, care, aj' da radimo!!!:cug::ski::ok:
Pominje se neka Bjelasica, neki Goč, daj da vidimo šta može da bude od toga.
Pozdrav za sve MANIJAKE koji su na Žabljaku.
@Symon: Kad će malo detaljniji izveštaj sa vašeg vikend izleta??
Sutra imam neke preglede i ako Bog da srece da bude sve OK,od srede se aktiviram 100%,pa cemo nesto uraditi i za ovaj prvi vikend!Pozdrav,POP:dziveli:
Pozdrav za Ski Batu, na Igristima super za nas pocetnike,mnogo novog snega,malo je sporiji bio sto je nama vrlo odgovaralo,ali i snega na putu pa nismo mogli da se popnemo kombijem do skijalista pa nas Vitko prebacio svojim kombijem,ekipa moj kum Stevan, Zoran koji je prosli put putovao sa Crazyom,Ljubisa njih si upoznao imali smo i 2 nova clana jedan je naucio osnovne stvari i ja.Bilo je odlicno za jedan dan jedino je malo magla u gornjem delu staze kvarila ugodjaj:ok:
Symone, POZ,
Tako se MANIJAČI!!!! ALAL VERA!!!!
Jedino sto nema slika:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Džaba fotoaparati kad ni ovi fotografi što su škljocali prethodnog vikenda na Igrištima ne postavljaju svoje slike na deWillov sajt.:cool:
P.S. Ako nije bilo slika, je li barem bilo :dziveli::cug::ok:
:dziveli: :cug: topla cokolada, caj i poneko kuvano vince