Nista to ne mora da znaci,prognoze uglavnom gledam za najvise 3 dana unapred...prema nekim prognozama do pre 20 dana,najniza temperatura u Januaru nije isla ispod -3,tako da...10 prognoza,10 razlicitih.
Pogled za štampanje
Nista to ne mora da znaci,prognoze uglavnom gledam za najvise 3 dana unapred...prema nekim prognozama do pre 20 dana,najniza temperatura u Januaru nije isla ispod -3,tako da...10 prognoza,10 razlicitih.
I ja se nadam da ce da omanu...
Jedva cekam da malo probam "bananu"
:)
Nisu te prognoze bezveze. Sve sedmodnevne u ovoj sezoni su pogodile trend promene vremena. Najava za vikend je kratkotrajno otopljenje uz nisku vlaznost.
Takvi vr.uslovi nece ozbiljno uticati na stazu. Na torniku je vec formirana ledena ploca kao osnova,uz vestacki i ovaj novi prirodni sneg bice lepog skijanja ove nedelje.
Posle ovakve prognoze raspolozenje mi je :sm008:
Planirao sam da krenem 10. malo na skijanje...
Hoce li biti uslova za to???? :sm006:
Danas je bio divan dan za skijanje, dobar minus a vedro i sunčano :sm021:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...70097111_o.jpg
Ja krecem iz Podgorice prekosjutra sa porodicom. Za vikend skijam na Torniku i nadam se da nece biti kise koju se najavili. Crna Smith kaciga, zelena jakna, Elan skije i ruksak... Ako me vidite na stazi javite se da pijemo kafu.
Stigli smo danas na Zlatibor. Snijega ima dovoljno,skija se i na skijalistu kod pijace...
Ujutro idem na Tornik. Koliko je km staza udaljena od skretanja sa magistrale zna li ko ?
Ima oko 14 km od centra Zlatibora.
Pozdrav
Од раскрснице једно 7-8 км пута доброг квалитета
Ivane, Cobra ,Hvala vam puno na brzom odgovoru.