Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg i puno sunca!
Pogled za štampanje
Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg i puno sunca!
eeeeeeeej drugari lepo se provedite :)
flow spusti se koji put i za mene :) :) :) pooooz svima
srecan put
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Bilo je reci da ces i ti da dodjes
Svima koji putuju na Zabljak,zelim da UZIVAJU i da imaju lepo vreme,dobro sredjene staze i sve sto je potrebno za maximalni uzitak!Strasno mi je zao sto nemogu da idem sa vama,ali sta da radim protiv ovoga se ne moze!Pozdrav,POP:yay: :ski: :dziveli: :bootyshak :glavaozid
O pa pop se vratio!!! Jesi ziv matori?
Jesam ziv i evo me posle nekoliko dana problema sa kompom.Vidim da je i dalje vrlo zivo i to me raduje,kako si ti?:dziveli:
Pa nije lose, evo pratim vasa desavanja i nadam se da cu se uklopiti u ovu varijantu za Bjelasicu :dziveli:
popeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee coveceeeeeeeee pa de si tiiiiiiiii?????xexexexeexe
izvinjavam se ali morala sam :)
:yay: :yay: :yay: pozdrav za POP-a od ekipe koja je danas pohodila Igrista staza vrlo dobra snega do mile volje malo je magla pokvarila uzitak:ok:
Pozdrav za sve SKI MANIJAKE od ekipe koja je danas pohodila Igrista strasno ste nam nedostajali ali ima vremena okupicemo se negde u jos vecem broju nadam se :yay: :yay: :ok: