Ma verovao ili ne ja cu mu svasta raditi....ali uvek se on oduzi....
Upadnes u dupok sneg, napravis koji kolut u napred ili u nazada , a on ti se uvuce u jaknu i 'ladi te...:D:D:D:sm022::sm022:
Pogled za štampanje
Ma verovao ili ne ja cu mu svasta raditi....ali uvek se on oduzi....
Upadnes u dupok sneg, napravis koji kolut u napred ili u nazada , a on ti se uvuce u jaknu i 'ladi te...:D:D:D:sm022::sm022:
ali moram priznati da volim taj osecaj kada me 'ladi...barem sam siguran da ga ima...xaxaxaxa:yay:
gore veje veje!! :D
Ako bude dovoljno,hoce li neko u nedelju gore?:yay:
Hocu ja al nemogu :( jbg
e pa sta da ti radim...ja idem :bootyshak:bootyshak ...utata...idem... :D:D:D
Pa dobro matori idi ako bas moras :),jelka je obecala neke slike,potseti je,vidimo se 30-og.
Dajte fotke te obavezno
Samo se opustite.....ako budemo isli,to zavisi od kolicine snega,kacimo slike,javljamo utiske....bicete upuceni u desavanja!
Danas idem da razgovaram sa celnicima "VALIS-A",javljam i detalje oko nove staze....sve sto saznam pisem!
Johnny vidimo se naravno 30-tog...cucemo se!
Pozz
sta bi mi bez tebe :ok:
pa brate mislim ja o vama!!! :D
Samo se vi opustite i posecujte forum!! :D
Hvala brat, Lazarevac cheka lepe vesti od tebe.
Vidimo se na stazi!
E ovako,
situacija je sledeca :
Radovi na stazi traju vec oko 2 meseca!
- Proverena je zicara,pustana je u rad,uradjen neki remont....
- Staza (teren) je pripremljen,doradjeno nesto na vrhu kako bi se duze zadrzavao sneg u tom problematicnom delu staze...
- Postavljen je kontejner gde ce se prodavati pice (sokovi,kafe,kuvana rakija...),a mozda i neka klopa
- Cena ski pass-a ce verovatno ostati ista kao i predhodne sezone,dogovaraju se o tome da uvedu sedmodnevni,mesecni i sezonski ski pass...
- Radili su nesto na putu (izvor TV),ali sam njih zaboravio to da pitam,bilo je pre 20-ak dana na tv-u...ne znma da li su prosirili ili bilo sta radili,a mozda je i to bilo cisto mazanje ociju...
Skijalista srbije su pokupili sve sto su mogli,kako su mi rekli,malo je falilo i stazu da odnesu...odneli su one senzore za ski pass,tako da ce ove godine biti prodaja kao na staroj stazi (karton sa stampom),bez kartica...
Sledeci vikend se otvara sezona (ako bude snega,naravno) i trebalo bi da je besplatna zicara prvi dan...
Toliko sam saznao za sada...ako bude jos nesto javljam...
PozZ svima
:yay::yay::yay:
tu kralju,mislis ti na nas :ok:
Naravno da mislim na vas....ko ce ako ja necu!!?? :D
kakva je situacija gore? Ima li shta za nas, jad koji voli snegove?
Ima.. ima... Danas je napadalo, sad su mi javili da veje.. Tako da cemo znati sutra kad dodjemo :)
cekamo izvestaj,ovde kod mene se sve istopilo,nadam se da je gore bolje satanje.
E ovako...bili na Divci, usput sumnjali da ima snega (nigde na putu a pomalo van puta), obradovali se (kada smo se popeli gore od 15-20ak cm snega), bordovali, pentrali se, umorili se i napokon dosli slatkim kucama ! ! ! ! :D
Bilo je suncano do nekih 13h , zatim se naoblacilo i oko 15h pocelo bas da veje.....prestalo nakon nekih 2-3 sata...
Na staroj stazi (kod Pepe) su sredili onaj kafic,napravili bastu....iznenadili smo se kada smo videli Peglicu na stazi.....koju su uklonili predvece... :D
Otisli na novu,tamo su radovi i dalje u toku....priprema jedan kontejner u kom ce biti pola sanitarni cvor , a pola prodavnica pica (kako vec da nazovem....prodavace se sokovi,kuvana rakija,kuvano vino....) :D , zatom se razvodi struja u drugoj kucici gde ce se prodavati skipass....
Bilo je super zezanje....
Ako sledeci viken bude dovoljno snega (a najavili su ga) bice otvaranje nove staze a verovatno i stare.....
Jelka ce postaviti slike, pa da vidite i vi malo snega...
Sve u svemu SEZONA JE OTVORENA !!! :dziveli: :yay:
to brate,cekam te ceo dan :)
Evo slika:
Prilog 5993
Prilog 5994
Prilog 5995
A evo i pegle...mozda je planirano da se time pegla (taba) staza .. :D
Prilog 5996
Prilog 5997
I jos slika:
Prilog 5998
Prilog 5999
Prilog 6000
Ovde ce biti klonja (leva polovina), cajna kuhinja desna polovina kontejnera... :D
Prilog 6001
a nema vas na svetu,hvala na slikama i info :ok:
Mi ne poziramo... mi se vozimo :sm022:
ja sam mislio da nema snega....LOOOOODILLLOOOOOOOOOO
sta ovi pozeri isli u footing?:P
koliko ima snega????koliko CM snega na novoj, picim sad:bootyshak da ponovim Big Stix
http://www.spicysports.com/images/eq...g-stix-106.gif
Ima od 15-20ak cm.....i padao je 2-3 sata....a sada ne znam da li pada.. :D
Pa sta da vam kazem ljudi,ja sam zvao da idete sa nama..neki nece a neki ne mogu...sada mozete samo da nam zavidite..:bootyshak:bootyshak :D
a ko je iscupao onu web kameru? Jelka, ti ili ova baraba Gimmy? :)
Nisam ja, majke mi... Nesto nije uredu. Ni kod mene nece.. Sredice sigurno.
Skinuli ovi iz blejalishtasrbije :D sa vazdushnom pushkom :)
xaxaxaxa....moguce da jesu....:sm021:
Ekipa, sta se desava gore koliko ima snega pada li staje li sta se desava???
matori mi rece mota se po TVu da nece staza raditi do 22. haos.
@Gimmy, Jelka
shibajte neki SMS ako idete za vikend
Brate,meni su rekli ovi iz Valis-a da ce biti otvaranje staze za viken ako bude dovoljno snega....ali opet nista nije sigurno....
Sutra treba da se cujem sa likom koji je glavni za stazu,pa cu znati sve detalje!
Juce su mi rekli da je donesena zvanicna odluka : celodnevnk skipass ce biti 800 rsd, a poludnevni 600 rsd....uveli su i mogucnost sedmodnevnog skipass-a koji ce kostati 3500 rsd.....
U subotu idemo 10000009% ako bude snega,a za nedelju ne znamo, zbog slave!
@Grimani
cujemo se naravno
:yay:
Ma bre, ides sa nama naravno.. :ok:
P. S. Ako budes dobar :smoke:
mogu li i ja sa vama?
Pa ne znam da li mozes....pokusaj!!! :D
Moras da zasluzis nase drustvo... :D
Zezam se...naravno da mozes...svako je uvek dobrodosao kod nas ! ! !
PozZZZZZ:ok:
Gimmy, da li si saznao da li ce raditi zice za vikend? Da li ima dovoljno snega?
POZZ
Malo kasnije cu se cuti sa likom pa vam javljam sve kako i sta...(veceras)!!
Nabavio sam zvanicni cenovnik ski pass-a :
1. poludnevni 12:30-16:00h 400 din, 600 din
2. celodnevni 600 din, 800 din
3. dvodnevni 1000 din, 1400 din
4. trodnevni 1400 din, 2000 din
5. sedmodnevni 2650 din, 4150 din
6. sezonski 15000 din, 37000 din
Prva cena je za decu (rodjeni 1999.-2005. godine)
Druga cena za odrasle (rodjeni 1988. godine i ranije)
Deca rodjena 2006. godine i mladji - besplatno
Eto to sam saznao...otvaranje je u petak ili subotu....ostali detalji,kao sto sam rekao,veceras...
Pozz
Sutra se otvara ski sezona
16. decembar 2010.
Nova ski staza
Zbog padavina i povećanja snežnog pokrivača na 30cm za vikend će raditi Nova ski staza. Cena dnevne ski karte za odrasle je 800, a za decu 600 dinara. Pogledajte detaljnije informacije o cenama i radnom vremenu žičara...
izvor
http://www.divcibare.rs/