Nemoj da se brines.Skijaliste je odlicno.:ok:
Cak i da radi ovim kapacitetom to je dovoljno.Bice super.Mnogo bolje staze su na susednim brdima.Znaci odmah ujutro prebacivanje i uzivanje u:ski:
Pogled za štampanje
Ha cojeka, sa je sad? Nevalja sajt? :sm006: skiinfo.fr otvaram svako jutro prije no sto popijem fuka. Licno vise volim realisticne nego optimisticne informacije,
Ja ti elana i g.ovana, a i ti ortaci…. Bezbeli imaju iskustva sa skijanjem u francuskom pa su srazlogom skepticni????:smoke: Pa nije to kopaonik pa da je 90cm premalo da bi centar radio….. kad vi ono idete? Mart? Pa Mart u Maurienne dolini nikad nije izdo, tada snjega za skijanje ima vise nego u decembru i januaru. A sta fali sajtu??? Problem sto pise da je Summer resort hahaha, mak se tamo, pa zamisli kako je priroda tamo lijepa kad se i ljeti dolazi? A Maurienne je po meni, sto se prirode tiche naljepsa dolina citave Savoje. nemoj siriti negativne vibracije,steti zdravlju :glavaozid . A sta brine te prijavljena kolicina njega ??? Pa ja sam sad u januaru bio bukvalno dva brda dalje od vaseg; na skiinfo je npr. na 2600m tada bilo prijavljeno 50 cm snijega, na 1500m da i ne spominjem kolko malo….a kad sam dosho skijalo se i offpiste, i vjeruj da ces imat snijega da skijas do pred kuchu (topovi rade svaku noc svoj poso), josh prijavljuju da je otvoreno 85% posto skijalista, malo li je? ma samo don't worry razbi ces se od skijanja. Pa i da bude strashni sud, eto vam ga Valtho iza coska. Pa svakako idete tamo na makar jedan dan, ako bude stani pani mozete valjda i cesce.
Ako mogu nesto da preporucim u vezi skijanja u Val thorensu, onda je to skijanje oko Cime de Caron tako se zove prevoj i gondola, po meni najbolje staze za dobre skijase, razbijes se od dugih spustova, a ko hoce off piste eto mu tu kolko voli. To je upravo na strani centra na koju ce vas dovuci kabina(tzv. 3 vallee expres) iz Orelle, Plus je i to sto je tu nekako uvjek manja guzva nego u ostatku centra. Dan je kratak, a ako idete zbog skijanja onda stvarno nemate potrebe da se spustate u sam Val Thorens, cist gubitak vremena, izrazito je ruzno osim kad ga ledate odnekud sa 3000m. Ostali djelvoi skijalista su po meni “nako”. Dakle bolji skijashi, upamtite Cime de Caron i pistu: ‘Pierre Lory” dobar adrenalinski kick.
ulepsali ste mi dan...:yay:
ma ne sumnjam ja nego eto, znas kad neko kljuca u glavu i malerise... necu vise, obecavam...
Momci, moze li neki post za Sestrijere? Samo vi "Francuzi" udaviste, sta je sa grupom koja ide 3. marta? Sneg, zice, vize, .... alkohol :cug:, zene :sm019: , gadro :smoke: .....
Evo nesto i za Italijane, trenutno na stazama u Sestrijereu je 60 cm snega.
U Valmeinieru je jutros izmereno 30cm snega na 1500m i 155cm na 2600m!
Pa nije ti niko kriv sto si planiro da idesh na pogresnu stranu Alpa;) , pravi skijashi idu kod 'Zhorzheva' na smukanje.
Al evo i tebi jedna: 'Italian connection" pa se drogiraj:
http://www.skiinfo.com/destinations/...kiinfo.TABID=2
Zica? mnooogo, alkohol? jeftiniji nego u Fr., zene? takodje :smoke: , gadro? hmmm; drogiraj se sa novih 25 cm pudera, a ne domacicom:smoke:
E bre majstore, tamo je 400 km. staza a snega sigurno do kraja Aprila
Bash sam to htijo da kazem:Idem u aprilu i stvarno ne brinem dal ce ga biti premalo. Pa sta je ovo, sve rodjene pesimiste: u jednom ski-centru kao sto je “Kumova Slama”, je 60 cm vishe nego dovoljno za dobro skijanje;…..ma volim francusku al moze i forzza Italia s’o bi rekle kolege sa Rai-a.
.