Bele reke rade samo za izvlačenje. Na br2 ima veoma malo snega. Dok na br1 snega nema nimalo.
Pogled za štampanje
Bele reke rade samo za izvlačenje. Na br2 ima veoma malo snega. Dok na br1 snega nema nimalo.
Duboka 1 jos uvek nista. Majstori u subotu 03/02/3007 nesto varili na izlaznoj platformi, prebacena je sajla jos uvek nezategnuta. Februar je kratak ima samo 28 dana.
Duboka 1 jos uvek nista. Majstori u subotu 03/02/3007 nesto varili na izlaznoj platformi, prebacena je sajla jos uvek nezategnuta. Februar je kratak ima samo 28 dana.
edit
Na Dubokoj 2 toliko guzve u subotu i nedelju da je komotno mogla da bude sestosed.
Hvala na odgovoru
E DIMe jel radi staza bele reke ??? :) :)
Ajde ljuidi vracajte se na forum, gde ste nestali ???
I dajte vise neke izvestaje kako je na kopu mamicu vam vasu :) :)
Kad sam ja bio na Kopu slao sam vam izvestaje svako vece, a vi cutite k'o da su vam zavarili usta !!!
Dakle da ne duzim:
VRACAJTE SE NA FORUM !!!! :ok:
E ljudi vidite sta sam nasao na adminovom sajtu:
Decembar 2006.U narednoj 2007. godini JP «Skijališta Srbije», u saradnji sa Vladom RS, Ministarstvom za kapitalne investicije i Ministarstvom trgovine, turizma i usluga planira da otvori ski centre:
- Na Beljanici, izgradnjom ski staze i ski lifta.
- Na Besnoj kobili izgrdnja ski lifta i ski staze ,
- Na Zlataru dvosed žičara
- Na Zlatiboru ski lift i dvosed žičara.
- Na Kopaoniku u 2007-oj godini se planira i izgradnja jedne jednosed žičare na, čija bi polazna stanica bila iz naselja Treska, a izlazna na Suvom rudištu.
Nisu za to krivi ljudi vec majmuni koji vode centar.To je svugde u normalnom svetu lepo reseno.Postoje ljudi koji organizuju ulazak ljudi na zicu.Lepo vas pita koliko vas je i onda u zavisnosti od kapaciteta zice doda jos jednog ili dvoje sa strane koji obicno stoje u posebnoj liniji koja je rezervisane za single ridere odnosno one koji sami skijaju.I tako je svaka korpa popunjena do maximuma i niko vas ni nepita jel hoces ili neces.
EEEEEEEEEEE jbg o tome mozemo samo da sanjamo !!! :sm008: :sm008: :sm008: :sm008:
Ne znam u chemu je problem tih ljudi a la "necu sa njima". Gde god se pojavim, trudim se da shto vishe iskoristim staze, shto znachi minimalno chekanje i upadanje shto pre u eventualne slobodne korpe... :D