-
Bogme ima. Za vikend stize minus na nase planine.
Na Jahorinu se juce srucilo novih 30cm, tokom nedelje bi trebalo da padne jos toliko. U petak ziva prelazi iz plusa u minus, vikend -7C i stize severac vetar, lepo se namesta situacija. Samo da jugo sledeca tri dana bude milosrdan.
Pa mozda vikend overim Jahorinu.
Apsolutno isto vazi i za Kop, samo manje padavina tj. oko 20cm novog i malo manji minus.
Dalje u buducnost od toga nisam izucavao :).
-
-
U nedelju krećem na Tornik pa se radujem
-
:yay: Najavljuje se dobar snijeg sledecih 5 dana na planinama :yay:
-
Na Jahorinu sledecih dana stize jos pola metra :D. Moja topla preporuka, posebno za skijanje radnim danima, kada uopste nema guzve, planina samo za vas.
Staze su vec odlicne, a sa novim snegom bice to besprekorno i savrseno za off piste.
Ja mozda odem i sad za vikend. Ako jos neko ide, javite se da spustimo koju zicu,
-
Yr.no razbija kako daje dobre prognoze. Pratio sam za Bjelasicu protekla tri dana i bez greske su pogodili snijeg, vjetar, kolicinu padavina .... sve !
-
YR.no je mama ;) jedino što promašuju po malo temperaturu - za ostalo su odlični...
-
Pratio sam sad yr.no i snow-forecast.com dok sam bio na Kopaoniku i bili su dosta blizu stvarnom stanju sf je pogodio vetar od četvrtka do nedelje dok je yr pogađao padavine u sat
-
Ponovo dobra prognoza YR.NO :ski:
-
I eto toliko o dugorocnim prognozama o kojima smo raspravljali jesenas. Mnoge od njih su najavljivale toplu zimu bez snijega, a oni koji su najavili ovaj snijeg i pomet slucajno su lupili.
Definitivno sve preko tri dana je samo gatanje,i nema tog sajta i aplikacije koja ce pogoditi sezonu.