-
Sad sam hteo da pogledam zvanicni sajt da vidim sta ima od najnovijih desavanja, i nista. Sajt ne radi zbog neplacenog servera izgleda... Znam da je restoran sredjen lepo, i nadam se da ce i sidro proraditi, ali nikakve konkretne informacije nemam jos uvek.
-
Ne znam da li ima snega, mislim da nema, tako da je sve to OK. Žao mi je samo što izgleda da će ostati pusti snovi moji da kad svratim do starih u Vranje uhvatim i par dana skijanja.
-
http://www.besnakobila.rs/index.php?...mid=24&lang=en
Otvorena sezona 26dec. :)
Je l' zna neko da li ima negde na Besnoj kobili da se rentiraju skije?
-
Konacno neke informacije i sa BK:-)Nadam se da ce biti snega tamo za pravo uzivanje.....Koliko znam nema rentiranja skija ali nisam bas siguran...ako je neko detaljnije upucen o situaciji na BK neka se javi......
-
Prosle godine su mogle da se iznajme u planinarskom domu po veoma nepristupacnoj ceni od 200din :sm017:
-
-
Na zvaničnom sajtu piše da ima 70cm snega. Ja ću sutra da odem ukoliko uspem da saznam da li je put prohodan. Ne verujem da ću se uputiti na slepo, ako mi se niko ne javi na telefon da mi odgovori za prohodnost puta
-
Neprohodno, upravo sam zvao. Cisstili su juce ceo dan, ali su uspeli samo do Krive Feje da ociste. Danas nema padavina, pa ce pokusati da ociste sve. Rekli su mi da nazovem za oko 2 sata
-
Ako budes zvao,pitaj kakva je situacija sa stazom...da li radi zica i sl.?hvala:-)
-
Radnici koji rade su otisli, ali je put neprohodan. Zaglavio se u snegu i buldozer koji je cistio put. Odustajem od skijanja za danas, videcu sutra kakva je situacija...