Sve sama šminka...
Pogled za štampanje
Sve sama šminka...
ma i ti fabricki modeli 100% vuneni, mislim da nisu vise prakticni ali eto...ko sta voli nekl izvoli
zavisno od toga na koju trku oces da se takmicis, takvog konja i uzjases
tako i ovo, imas polisterski, kombinacija poliester i merino vune (a i tu zavise procenti) ili cisto merino vune
ako se malo znojis a zelis da se toplije obuce onda ovaj sa vunom je ok
ali ako si malo vise sportski tip ili se vise znojis onda onaj poliesterski
ako je hladnije onda ovaj sa vise vune, ali ako nije tako hladno onda je bolje poliester
ako si na vece visine onda je normalno i hladnije onaj sa vuno je bolji ili obrnuto
ako posle skijanja dodzes u apartman i se odma preobuce onda je vuneni ok ili opet obrnuto
ako.... pa to nema kraja
Ja od prosle godine bezuspesno pokusavam da nadjem kod nas aktivni ves sa merino vunom. Mada moram priznati ni u inostranstvu nije bas da se prodaje u svakoj prodavnici. Mada kao sto je Dragon napomenuo, naci ga kod nas je skoro nemoguca misija.
Nakon silne potrage, prekljuce presecem i odem da kupim poliesterski ves.
Naravno kao sto to obicno biva, isti dan konacno nadjem i ves sa merino vunom. Pa cisto da podelim saznanje ako nekoga intresuje.
U pitanju je Helly Hansen ves, video sam ga u Delta City-u, mislim da je u pitanju prodavnica Sport Vision. Mislim da je cena na snizenju bila nesto ispod 9000 dinara za komplet gornji i donji sa dugim rukavima i dugim nogavicama. Ako se dobro secam, procenat vune je bio oko 50%, a ostatak je poliester i elastin.
Kao da skijate u Sibiru pa je bitno da vam je toplo :)
ja sam pre par godina uzeo burton ak helanke (bile oko 30-40€) i prezadovoljan sam
'Beš ga, taj HH i Delta sitiju stvarno izgleda kvalitetno ali ga prave u nekim šljaštećim bojama. Svetloplava sa crvenim šavovima, tako nešto. Ne kapiram poentu. Ako se nosi ispod odeće onda nema veze koje je boje (pa nema razloga da bude upadljivo, a opet ako se nosi bez ičega (kao što ja imam običaj da obučem aktivnu majicu za neko planinarenje), onda mi nije cilj da svetlim k'o sijalica.