-
Ne znam dal je u pitanju Bleki, ali baza definitivno nije sa ove skije. Ako kupujes na slepo, trazi da ti posalje slike sa lenjirom pored kantne i sa donje i sa bocne strane, kao i dodatne slike baze. Ukoliko prodavca mrzi da za 220e (ili bilo koju drugu sumu) prisloni lenjir i slika, preskoci i trazi dalje.
-
To je ono zasto ja kazem da te TOP FULL DRNDE MRNDE skije iz inostranih renti, uvek imaju neku manu...
-
Kako kazes ne prelazis 40kmh onda mislim da je za tebe elan amphibio savrsen, ako ne volis brzine nemoj da pomisljas ni na jednu fire arrow skiju...
-
Zasto fire arrow nije za manje brzine?
-
Zasto da ne pomilja na Firearrow? To sto ti imas top model, ne znaci da su svi modeli toliko tvrdi :) Recimo Firearrow 74 bez EDT-a je sasvim dobra skija koju bih ti preporucio... Isto je sendvic kao i Progressor 800, i nema titanijuma... Potom Firearrow 80 Ti, isto nije pretvrda skija... Isto tako recimo Elan Amphibio 82 XTi je tvrda bas... Svaka serija modela nekog proizvodjaca ima skije razlicite kategorije...
-
E dobro je. Vec sam onako zbunjen poceo da razmisljam o nekim svojim percepcijama :) Nema puno izbora u oglasima za visinu 172-177, pa stalno citam o jos nekom modelu za koji vidim oglas. Mislim da ulazim sve dublje u sve vece nedoumice...
Jedan član foruma (Marbik) je decembra 2015. prodao Firearrow 80ti ovde, a sada se isti oglas sa istim nickom pojavljuje na halooglasi godinu dana kasnije, 2016. Cudno zar ne
-
Paa dobro to jesi upravu nisam razmisljo o ostalim modelima, uglavno svaki model firre arrow, je odlican nema staa, a i kazess da dobro skijass, a dobar skijas da se kaze ukroti svaku skijuu, tako daa nemojj da se briness, a za te fischer sto si pokazao cuo sam da su dobre skijicee, sve jentvoj izborr
-
Jeste ja sam prodao skiju isto clanu foruma, a na halo oglase sam i zaboravio da postoje :). Ne znam ko je ikad nesto prodao tamo :).
-
Tamo se izgleda automatski obnavlja zauvek :) pise da je oglas od 3.12.2016.
-
haha kakvi carevi. To prodato prosle godine.