ja sam za druzenja i skijanje ali kupio sam jednu jaknu II 05 sa kojom sam bas zadovoljan.
meni je rano u kolarcu u 18.00 u ponedeljak (duznost zove).
neka neko prosledi banetovu adresu pa se vidimo kasnije kod baneta.
do pisanja...
Pogled za štampanje
ja sam za druzenja i skijanje ali kupio sam jednu jaknu II 05 sa kojom sam bas zadovoljan.
meni je rano u kolarcu u 18.00 u ponedeljak (duznost zove).
neka neko prosledi banetovu adresu pa se vidimo kasnije kod baneta.
do pisanja...
.. ... ...
Ja u ponedeljak ne radim i taj termin mi odgovara. Ljudi ako vam je Lestane daleko nikakav problem da sednemo negde u gradu, a ako vam nije daleko utoliko bolje. A sto se tice ovih jakni to nije moranje ide iskljucivo na dobrovoljnoj bazi posto verjem da svi pripadnici MANIJAKA nece moci da ide na skijanje zajedno.
Nesporazum, pazi ja necu mocu skoro 100% da budem ni na jednom sastaku u BG, posto zivim u PG..
A to da se vi ogranizujete, to sam mislio radite vi kao da mene nema, posto necu biti dostupan u BG, a verovatno ni nigde cele jeseni (porodicne obaveze, jos jedno dete dolazi). A bilo bi mi drago da vi "radite", zato sto sam i sam zainteresovan u buducnosti za extra vikende :).
Brate svaka zanimljivost sa sastanka ce ti biti prenesena.
SKINUO SAM JOS NEKE SLIKE IZ AUSTRIJE ONE SU NA STRANI 9 pa koga interesuje... ;) ;) ;) :cool:
Eee, AMATER brate vidis li da si jos uvek JUNIOR, a mi samo MEMBERI ha ha :D :D :D
... ... ...
ti i ja smo se culi preko telefona i dogovorili smo se za ponedeljak, ali hocu i zvanicno da kazem: vidimo se u ponedeljak :D . imam predlog za jakne, logo ne bi trebao da bude prevelik ali ce se videti ako je postavljen na dobro mesto i ako je dobro dizajniran, i bolje je da bude manji a na vise mesta nego jedan ogroman preko celih ledja (kako znam? pa to mi je posao :) ). eto, to je neki moj predlog sto se tice jakni.
sto se tice banskog, dogovor je pao da ja malo propeglam po netu i kontaktiram jednog lika i da vidim koje su cene i uslovi da se ode na ovo eXtra skijaliste. cim saznam sve potrebne informacije bacam na ovaj i na snowboard topik pa vi vidite kako kome odgovara. ne bi bilo lose da se odlucite u sto kracem roku da bismo mogli bukirati mesta za sve i po nesto nizim cenama. za sada nas je 6-oro sigurno koji ce ici bez obzira na sve. ja znam da ja idem makar sam. :D :D :D
... ... ...