roflmao :D :D :D
Pogled za štampanje
roflmao :D :D :D
zna li neko sta je sa stazom bunderiskha polyana,na novoj mapi je nema a ima je na staroj:dontknow: :confused:
sve staze rade osim onih sa desne strane planine, nemash frke. obavezno probaj ovu rutu:
sa samog vrha idi desno plavom stazom, spustaj se do drugog skretanja udesno (imash oko 2 km od vrha, videtjesh jednu veliku raskrsnicu) i onda se sjuri nizbrdo i pri dnu uhvati ubrzanje na krivini koja se savija 90 stepenu udesno ali pazi na hupsere, blagi su ali ih ima nekoliko po shirini staze. kada ih prodjesh ide blago skretanje ulevo i raniji deo. tu si stigao do chetvoroseda koji vodi ka spustu za shiligarnik. i pazi na pochetnike, ima ih dosta (bar ih je bilo kada sam ja bio)
znas li mozda zasto ne radi,meni se cini super staza:dontknow:
te staze sa desne strane ne rade (koliko sam ja chuo) zato shto je nekoliko ljudi poginulo. a sa druge strane sam chuo da nema pratetje infrastrukture oko staze i da su zice sjebane. ali do njih ionako ne mozesh da dodjesh. pa nije ti valjda malo 56km staza?!!? i obavezno overi "Tombu"! "to ti je devetka", ja sam pao i spushtao se 70-ak metara na dupetu :D
bez tombe se ne vracam:D :ski: ,kako su ljudi mogli da poginu:hair: :hair:
nemam pojma, kazem ti da sam tako chuo, tj da sam chuo dve priche. ali jedno je sigurno, staza sa desne strane ne radi
Molim, kako, SHTA????Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
Chekaj, stani, pazi vidi....
Ako sam dobro razumeo, vi hocete da kazete da ne rade koje staze?
2, 4, 6,?
Ili koje?
:confused:
:hair:
ne radi staza koje nema na novoj mapi(aktuelnoj),pomenuta staza je ucrtana na staru mapu koju mozes naci na skimaps.com
hej legende vecaras palim u bansko:) :yay: :yay: :ski: ,nema vise drogiranja kamerama sad ce postati stvarnost:kez: