Za sada je dobro,60cm snega definitivno 50% uslova za skijanje!:yay:
Pogled za štampanje
Za sada je dobro,60cm snega definitivno 50% uslova za skijanje!:yay:
auuuuuu...ovo mi se svidja...rachunajte na mene,ako budete ishli ove nedelje... :D
ne rachunajte na mene,ako budete ishli ove nedelje :( imam zakazan pregled kod doktora za kichmu u subotu,sad mi majka reche... :( izvinite :)
auuuuuuuuuuuuu...jel ste videli Jahorinu :confused:
Nema lepseg prizora od jutrosnje slike sa cam-a :ok:
Samo, da li ce da rade staze....:confused:
pa,ako danas nisu proshli,nece raditi... :D chekaju oni josh da napada... :D
Ja sam ovaj vikend skroz otpisao:dontknow:, ali me ove danasnje slike odusevljavaju:yay:. Ipak, necu sebi da dozvolim da se ponovo nalozim pa da se razocaram:cool:
Ima li neko neke informacije iz prve ruke? Sto pre, poludecu od neizvesnosti:obrvajedn
Dakle, situacija je sledeca:
Zvanicna informacija glasi da snega nema dovoljno za skijanje (25 cm) i da se stoga staze ne uredjuju i zice nece raditi osim ako ne bude novih padavina. :glavaozid
Mislim da je vetar razvejao sneg i da ga pri vrhu stvarno ima malo i nedovoljno za skijanje a u kotlinama (kao ova na cam-u) ga ima vise....
Sto rece Stevan, bar lepo izgleda a dok ne padne jos malo ostaje nam da :cug: ili :bootyshak ili :sleepy: a nekui drugi vikend :ski:
Tja:(
........
:mad: Stevane upravo Vanja prica sa ovima na Zabljaku da li ce pustiti zicu preko vikenda,tamo ima dosta snega pa cemo videti da odemo tamo ako se smiluju da je puste!A ovima sa Jahorine ce se kad tad vratiti ovakav odnos prema skijasima!