moze li neko da postavi sliku te gondole, da vidim kako to izgleda ?
Pogled za štampanje
moze li neko da postavi sliku te gondole, da vidim kako to izgleda ?
Pa kako si znao koliko smo para platili Vihren :).
Kako god mislim da 110 eur po osobi, 7 nocenja u dvokrevetnom apartmanu sa doruckom u Vihren palace sa 4* i nije mnogo, po meni je cak dzabe ali ok svako ima svoje misljenje.
Mi smo ovo direktno preko neta uplatili a ne preko nasih nazovi agencija.
guzva u bansko ,>
http://www.youtube.com/watch?v=7enTdfaOE6Y
Ima plan za 2ra gondola :)
Uhhh ovo je bas zestoka guzva,jedno 2-3 puta vise ljudi od najgore guzve kad sam ja bio
e to je dzabe... bas dzabe... Gledao sam kasnije cene Vihrena i video da je povoljan ali su mi u filip Travel-u rekli da je sve popunjeno do kraja sezone!!??
E kad smo vec kod Vihren palace-a...
Idem sad u subotu,pa me zanima kakva je situacija sa posudjem i escajgom u app.(ja idem u onaj sa dve spavace sobe).Naime u prospektu agencije boldovanim slovima pise da toga nema u kuhinji u app?
Ajde neko ko je bio da se malo raspise :)
Za escajg ne znam to ce ti neko drugi odgovoriti.
Zna li neko da li treba PP aparat u kolima u Bugarskoj.Na sajtu AMSS pise da je obavezno pa ne bi da me uvati neki lokalni pandur koji razmislja kao Mirko Alvirovic i njegov mladjani sincic :):yay:
Od escajga i posudja nema nista, u stvari, samo ako imas srece da je doneo neko u smeni pre tebe, pa ga mrzelo da vraca. to je bio slucaj kod nas. Na recepciji nisu bas radi da ti to obezbede iako su meni neki vajni menadžeri iz Marketing & Sales department-a u mail prepisci rekli da se samo javim na recepciju i sve ćemo dobiti. ja se javila i ništa nisam dobila :(. Dakle, ponesite sve što vam treba.
Ne treba da nosite peškire i bademantile, sve vas čeka u apartmanu. Čak i papuče za hodanje po sobi, i još jedne za odlazak u spa centar.
Mi smo nosili PP aparat, posebno zato što je auto na pravno lice. ja sam pronašla na netu EU dokument sa zahtevima za svaku zemlju, tu piše da treba PP ali da nemaju tačno određeno bilo šta po pitanju zimskih guma (2 ili 4). Pri tom su mi u AMSS-u, telefonom jednom rekli da treba 2, a mom suprugu da treba 4 zimske gume. Mi išli sa dve zimske gume na kolima + lanci u gepeku (za svaki slučaj, fala Bogu, slučaj se nije desio :)).