Ljudi, pa i mene dugo nema na forumu, sto se za mene niko ne brine:mad: Ja sam vazniji od Popa, kod mene stoje pare:deal:
Salim se, naravno. Cuo sam se jutros sa Popom, ziv je, zivlji nego ikad:yay:
Pogled za štampanje
Ljudi, pa i mene dugo nema na forumu, sto se za mene niko ne brine:mad: Ja sam vazniji od Popa, kod mene stoje pare:deal:
Salim se, naravno. Cuo sam se jutros sa Popom, ziv je, zivlji nego ikad:yay:
Pozdrav za blagajnika:ok:
Hvala, Symone, hvala :dziveli:
stevaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pozdravi puno devojchicu molim te :) :) ;)
Blagajniče, nešto te nema otkad si onomad prebrajao lovu u Vlasenici???;) Nisam gledao thread, da se nisi prijavio za Francusku sa BataBanetom????:kez:
Šta si uradio sa svojim slikama? Nema ih ni ovde, ni kod DeWila, a Crazy nam se požalio da nije nabavio aparat jer ste ti i Ana stalno gledali:D (pozdravi bolju(ski) polovinu).
Pozdrav za Jovanitzu i Symona, sve forumaše i MANIJAKE!:ski:
Niko ne komentariše Miškov/Mladenov predlog za Bjelasicu ski vozom tri dana (u februaru)??!!!????
[quote=
Niko ne komentariše Miškov/Mladenov predlog za Bjelasicu ski vozom tri dana (u februaru)??!!!????[/quote]
Zavisno od raspolozenja i mogucnosti zaposlebnih, mozda treba uzeti u obzir i mogucnost da se ode i na dva dana skijanja, odnosno da se iz Bgd vozom podje u petak uvece.
Diskusija oko prevoza se odvija na temi: Ski centra Bjelasica . . . Ako bi poceo da radi Ski voz iz Beograda bilo bi najbolje, obzirom da je tada obezbedjen transfer od zelezn. stanice do grada.
Ako bi mogao, bilo bi dobro da se Wlad raspita za mogucnost najpovoljnijeg smestaja (Cile, Jelka, Dom mladih, ... ???) za opciju jednog ili dva polupansiona, kao i za transfer do skijalista.
A i da vidimo i kakvo je nase raspolozenje za termin i na koliko dana:
I nedelja: 3, 4, 5. Februar
II nedelja: 10, 11, 12. Februar
III nedelja: 18, 19, 20. Februar
IV nedelja: 24, 25, 26. Februar
Cenim da su Miško/Mladen upravo imali na umu to, petak posle posla polazak - nedelja uveče povratak. Jedino je malo nezgodno to sa prevozom od Kolašina do ski centra.
Što se termina tiče, ni sam još uvek ne mogu tačno da kažem koji bi odgovarao.:confused:
BTW, ne znam da li je ovo OFF Topic, ali sam sinoć čuo da je smeštaj na Goču (kraljevačka strana, tamo gde je ona bolja???? staza) na samoj stazi, u nekom ski domu pristojnog kvaliteta, svega 500 dinara za noć. Možda bi vredelo raspitati se o uslovima za jedan MANIJAČKI vikend i tamo??
Pozdrav,
Eh, da je Stevan stao na skije kao mali ... :smoke:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
;)
Pozdrav za Ski Batu danas sam bio sa Popom i razmatrali smo mogucnost za Goc treba ga staviti u ponudu pa da vidimo ko je zainteresovan mi smo za:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
AAAAA, evo i mene, bio sam danas kod Popa, nesto ga srcka zajebava, sinoc bio i u bolnici, ali neda se stari djavo u nedelju uvece krecemo na Zabljak:yay: