Koliko znam "oficijalno" je samo za BiH drzavljane ali isto tako "oficijalno" je samo za studente a vidite kako je tako da...
Potrazi na FB Ferijalni savez Republike Srpske i kontaktiraj ih. Oni ce ti znati sve pojedinosti
Pogled za štampanje
Koliko znam "oficijalno" je samo za BiH drzavljane ali isto tako "oficijalno" je samo za studente a vidite kako je tako da...
Potrazi na FB Ferijalni savez Republike Srpske i kontaktiraj ih. Oni ce ti znati sve pojedinosti
Jarani, sta se deshava gore?
Planirali smo da krenemo sutra zorom do Jahorine ali nemam informacije kakvo je realno stanje gore. Imacu neki info predveche ali ne znam sto nam je chiniti, mozda smo izabrali pogresnu planinu...
Za vikend je na svim planinama plus
Što se tiče skijanja veliko je pitanje da li će uz Želju raditi šestosjed Skočine(Prača), a od Ogorjelice i Poljica nema ništa. Jedino što možete očekivati zanimljiv noćni život, ali da se sad ne reklamiram mada razmišljam da članovima foruma pjesme budu gratis... :-)
Evo nas na stazi Poljice, koja je u pripremi, pa će sutra MOŽDA biti skijanja i na toj stazi, odnosno da će raditi šesterosjed Poljice.
Bez ljutnje, ali tvoje informacije su kontradiktorne, juce napises da je gornji deo staza obrijan vetrom i nema snega, okacis i slike koje pokazuju da na vrhu nema dovoljno snega, a danas kazes mozda ce raditi sestosed i biti skijanja na poljicama ?!
To bi bilo ok da je preko noci pao neki sneg, ali nije. Ako nesto bude radilo verovatno ce biti samo tanjir poljice, a sestosed ako bude radio to ce biti da se ljudi provozaju zicom gore dole, bez skijanja. Jer po sklikama koje sam video nema skijanja na ogorjelici i poljicama u godnjoj polovini tih staza...
Gdje sam napisao da je gornji dijo staza obrijan vijetrom i da nema snijega? Mislim da si me pobrkao sa nekim :)
Napisao sam da ako puste žice, a izgleda da hoće Poljice, možda i Praču, skijanje će biti na silu i daleko od kvalitetnog. Iza toga stojim i tako će da bude.
Evo ti slike sa lica mjesta.
1. Staza Poljice u 14h (kod Peggy-a)
2. Izlazna stanica Poljice u 18h
http://www.youtube.com/watch?v=sO0_gRy9fWg
Jahorina live prva na Šesterosjedu!