Zahvaljujem se svim SKI MANIJACIMA koji su pohodili Igrista u ova 2 dana na omogucenom nezaboravnom druzenju i pozdrav za sve SKI MANIJAKE koji su bili spreceni da uzivaju sa nama:ok:
Pogled za štampanje
Zahvaljujem se svim SKI MANIJACIMA koji su pohodili Igrista u ova 2 dana na omogucenom nezaboravnom druzenju i pozdrav za sve SKI MANIJAKE koji su bili spreceni da uzivaju sa nama:ok:
ja cu samo da kazem POZDRAV ZA POPA...stvaaaarno si lik choveche...bilo nam je ludo i nezaboravno :)
jedva cekam opet
:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :dontknow:
sta je bato???bas nam je zao sto nisi isao sa nama...
Isto kazem ovo je bilo super, za ono sto jedan tanjir moze da pruzi. Za neupucene mi smo za 25evra jeli (rucak, dorucak) ono sasvim pristojno, spavali u hotelu (malo je bilo hladnije ali grejala nas je rakija :kez: ), i 2dnevni skipass, staza nije bila bas nesto ludacki sredjena ali nije ni imala cime, a za ono sto smo platili dobili smo puno :ok: . Tako da ocekujemo nesto slicno sa Jahorinom ili Kopom.
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Ovo je da se iseces:glavaozid :dontknow:
Ma BataBane, pale te, bas je bilo bezveze...nisi nista propustio....
Jel ti sad lakse ? :)
U svakom slucaju oraspolozices se kad budes video snimke takmicenja i Miskove akrobacije :yay:
Bilo je odlicno, smestaj ok, skijanje ok, ljudi tamo su se potrudili da nas lepo docekaju, cak su nam i takmicenje organiozovali. Staza je mozda mogla da bude malo bolje sredjena, ali u datim uslovima je bila zadovoljavajuca. Vreme odlicno, hladno, ne previse, taman da je sneg kvalitetan celi dan
Ali najbolje od svega je sto sam upoznao gomilu MANIJAKA koji vole sneg kao i ja, neki mozda i vise ako je moguce :), i sto smo se druzili i skijali (i bordali) dva dana.
Mislim da niko nije ostao razocaran na kraju i da ce svako da bude zainteresovan za sledecu akciju :ok:
Pozdrav svima koji su mi ucinili zadovoljstvo da skijamo zajedno ovaj vikend :dziveli:
Veliki pozdrav za ekipu sa Igrišta!
Žao mi je što idrugi dan nisam mogao da skijam sa vama.
Bilo je super!!!:ok:
@Boris
Da znas da si nam nedostajao da MANIJACIMO zajedno...
Nadam se da je bilo lepo na Jahorini :ski:
Pozdrav manijacima, a vidimo da ste u Igristima prosli fantasticno,sledeca etapa Zabljak...
Interesuje me da li neko nosi kameru (ne foto ap.) od 23-29 jan na Zabljak?