ne rade staze kod hotela?
u jp skijalista srbije kazu da rade...znaci i oni su nepouzdani?
Pogled za štampanje
Rade sunc konjarn gondfola. Ne rade tanjir I novi 4s. Tajfun na vrhu gondole I magla pada slab sneg
Zli izbaxuziro si me za sve pare! :)
Jos vozim rc4 rc 175 jel ti zvuce poznato? :D
kad neces da slusas,nije stara planina
pitoma ko ono vase bg izletiste kop:D
u martu ce biti i sunca i snijega, tako da imas vremena za
popravni...
a sto se tice rc4 dobra je to skija, sad me podseti, malo teza
ali stabilna i brza ko djavo...
Ma jbt kad izadjes iz ovog autobusa, odnese te vetar, nemas za sta da se uvatis! Gondolsa pocela sa radom nesto pre 11h, radili jos konjarnik I suncana. Cujem da otkopavaju novi 4sed, sutra ako bude lepo vreme radice full, kazu zicari :)
Srb pi bio na konjarniku, ocekujem izvestaj, mi se pokochili na gondoli. Stazice lepe ali bas bas kratke, 7a, 7b crvene(kao), 7 je plava.. Od vetra se najbrze bezi sasvim desno ispred gondole pa u sumicu na 7a :)
Verujem da kad je sunce da je prelepo, mi smo danas vozili sto rece wlad, zen skijanje, napamet u magli. Skijao sve stazice ali ih nisam video! :)
Dolazak kolima obavezno lanci, garaza hotela puna, nikad toliko lanaca na jednom mestu!
Po svemu sudeci sutra slican dan, verujem da nema shansone da ukljuce pogon pre 10h :)
Oprezno na putu, tamni kamion grtalica knjazevackih tablica ne zna da cisti, odmah iza njega sw nasukali na sneg koji je ostao izmedju levih I desnih tockova grtalice u visini od 35 cm min!!! Pre toga sampion zatrpao ladu nivu koja dolazila u susret, digo I'm bedem ispred haube!!! Ljudi otkopavali auto lopatama, krstili se. Puno hvala momcima iz Nive jer su me kad su se otkopali, mene na sajlu izvukli iz nasukavanja - kosta konkordija!
Stigao grtalicu, pitao ga sto ne ocisti ispred sebe, kaze baja kad spusti noz I naidje na sneg, on se sam podigne!!! Ahahahah. Posle naisao hotelov bager sa momkom koji zna svoj posao, pa je bedem sklonjen, put ociscen a svi stigli do hotela za par mina. Tupava grtalica cekala na raskrsnici ka domu I eps hotelu... Ta kamion-grtalica prolazi oko 7h kroz baltu berilovac I pali ka jabuckom...
Sve u svemu jos jedno skijanje ne tako dobro, ali bolje ista nego nista.
Пирке кад види маглу, запали у шуму... густа магла, ни викторинокс не помаже... јак ветар само на излазу Коњарника... возикао сам цео дан шумицу и на један трен се подиже магла те сам успео једну вожњу целом дужином К2... :)
сутра поправни...
а ти мачко, немој да се вадиш на брата што не умеш да скијаш, него да се довучеш на Коњарник! :sm022::dziveli::ski:
е да, паркинг испод кафића није у надлежности ПЗП, већ у надлежности ЈП СС; наравно није био очишћен... :/
има неко више информација?
неки копи/пејст?
1
https://lh6.googleusercontent.com/-k...40/gondola.jpg
Gusta magla i loše vreme već par dana pravi probleme na Babinom zubu putarima i gostima.Danas je jak vetar sa udarima od preko 20 m/s onemogućavao skijanje i puštanje u rad ski lifta i gondole na vreme.Vidljivost je bila skoro ravna nuli i iznosila je jedva 15-20 m.Jak vetar je pravio snežne nanose koji su bukvalno zatrpali novi četvorosed (Rudine).Sneg je u toku noći napadao dodatnih 20 cm, ali su snežni smetovi dosta visoki i svakodnevno prekrivaju put ka skijalištu te se upotreba lanaca na ovoj deonici preporučuje.Danas su putari zakasnili i dosta kasno očistili ovu deonicu.Za sutra se najavljuje stabilizacija vremena od ranog jutra u 07 časova će se podići magla i ostatak dana biće sunčan sa temperaturama do + 5 C.Narednih dana biće smenjivanje sunca, magle i snega.Gosti novog hotela na Jabučkom ravništu spas od lošeg vremena pronašli su u Spa Centru novog hotela.
detaljnije :dontknow:
http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=22062
@srb pi: Sutra opet jabucko ravniste jer buraz ne skija bas ok, njemu I 7a zajebata.. A da ga ostavim na jabuckom pa da se po onom kacamaku vracam za konjarnik ne dolazi u obzir, ne mogu se mimoidjem ni sa kim.. Ako puste glupavi zakopani 4sed, cu dodjem sigurno! A I ako grane sunce I'll bar stane tajfun, lepo ce se skijaju stazice kad nema nikog, siroka plava 7 rodjena za karvanje :)