Što je cvetalo, cvetalo je :) Od jutros pada na vrhu Torniku, a sad će to i na donju stazu :D
Pogled za štampanje
Što je cvetalo, cvetalo je :) Od jutros pada na vrhu Torniku, a sad će to i na donju stazu :D
Info s Tornika: Jutros je poceo da pada sneg umerenog inteziteta. Napadalo je desetak cm, i dalje pada. Temperatura na vrhu -9,a na podnozju -5. Sistem za vestacko osnezavanje radi.
Sad gledam kamere, osnezavaju stvarno I sneg lepo pada..
Ima li neko ideju koliko im realno treba da to srede u upotrebljivo stanje?
Dal je moguce da sajt skijalista nikad ne radi kad treba. Video Sam jutros da osnezavanje radi, ali pojma sad nemamo sta se desava.
Ja sam na nekom forumu pre par dana stavio link do kamere na Torniku i sad ladno može da se vidi kako je stanje. Rade topovi, ima nešto snega, al sve je to još tanko. Ko zna da li će ga pasti dovoljno da puste Zmajevac. A gledam prognozu, za sledeći petak plus 7 i kiša. Ja ne mogu da verujem.
Daj taj link :D
Ja nasao smestaj, planirao da krenem veceras i sutra ceo dan..
Medjutim, ne mozes da vidis nista.. Imaju tri strena ne tom sajtu i svaki cas nesto ne radi..
Ne verujte mnogo u prognoze od sedam dana,ne mogu za toliki periodu da pogode ni temperaturu,a kamoli da li ce u na pr 17 casova sledeceg petka,padati kisa.
Ja racunam da uz ovaj minus,dovoljno je 3-4 dana,najvise, da osposobe ove staze sto su i radile do nove godine,za Zmajevac i "Bananau",mislim da nece skoro.
Sad sam na Zlatiboru, sneg jedva da pada. Minus 6 je.
Prema nezvanicnoj proceni SS s Tornika, u utorak jutro bi trebali da otvore staze za skijanje.