... ... ...
Pogled za štampanje
... ... ...
ma boli vas dupe, izgleda da sam ja jedini ovde koji gine od posla i kojekakvih drugih obaveza :D
Nije tako, ima nas jos koji radimo, samo smo pravilno rasporedili svoje vreme:DCitirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
... ... ...
Samo vi lepo kuntajte :sleepy: ja vas cuvam:glavaozid
... ... ....
pope, iskljuci "CAPS LOCK" :)
... ... ...
... ... ...
Pope, jesi li video danas cam sa Jahorine? Fantasticno izgleda:), samo me brine ona kisa koju yubc najavljuje za subotu i nedelju:(
Da ta kisa i mene brine....mada mora stvarno mnooogo da otopli da bi gore bila kisa.Mislim/nadam se da se to nece desiti...
Evo prognoze za sarajevo sa weather.com
Nov 26
Rain
9°/-1°
Nov 27
Showers
9°/0°
Nov 28
Showers
8°/0° 60%
Nov 29
Showers
10°/2° 60%
Nov 30
Showers
10°/2° 60%
Dec 1
Showers
8°/-1° 60%
Dec 2
Showers
7°/-1° 60%
Taman da gore bude sneg svo vreme :)
Koliko je taj yubc uopste pouzdan i koja se od tih internet prognoza uopste pokazala kao najtacnija proteklih godina?
... ... ...
Sta je, nema nikoga od jutros ?
Jakne su stvarno extra :ok:
... ... ...
da li je uradjena stampa na jaknama???
Uh, dobro je, smanjili su onu kisu koju su najavili, a vec u ponedeljak ponovo sneg:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
... ... ...
pa ko prezivi - pricace :kez:
Pope ti najavio neke ponude za sredu... Pa...
Aj da se i mi koji jos nismo spremni da se prikljucimo manijacima ogrebmo za koju vrucu informaciju ;)
Svi su dobrodosli:yay:
molim...pogledaj...moja nova daska :D
http://img112.imageshack.us/img112/8786/img01661kl.jpg
Kako bre postavis sliku:glavaozid
cija je i koje su dimenzije?
Odes na neku stranicu koja nudi besplatno uplodanje slika kao npr imageshack ili putfile.com i normalno postavis sliku tamo i ovdje stavis link do te stranice!Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
bash tako www.imageshack.us i UPLOAD-ujesh sliku,jednostavnim klikom na dugme...uzmesh link i prebacish ga ovde...a ako hocesh da ti bude slika pretstavljena kao moja,odnosno odma da je vidish,onda kucash [img]...............[/img]-to je sluchaj za prvu slike,a za drugu jednostavno copy/paste :D
Burton seven za sezonu 2006 :ski:
Ma non stop mi trazi resize picture, i sve to odradim ali opet kaze picture is too large i pokusavam oped da je skretim ali nista:glavaozid
http://www.putfile.com/
E za ovo vredi dati svaku kintu pa vi vidite
Ma Bato www.flickr.com ti je zakon! :D
slika ne sme da bude veca od 1024 kb,odnosno 1 mb :D
wlad,stvarno je nikad jachi sajt :D
ok valdevit, ali mi i dalje nisi rekao koje su dimenzije (duzina-sirina-sirina), da li je drvo tvrdo ili meko, ima li integrisanih stabilizatora, od kog materijala su stranice i cime je zasticena! a za koju je godinu bord (ili skija), veruj mi da to nema nikakve veze da li je nesto dobro ili nije.
idi lepo na burtonov sajt,pa vidi shta te zanima... :D jer ja ne znam da ti odgovorim na ta pitanja :D
pa valjda znas koju si duzinu daske kupio :confused:
to znam :D 158,a ovo ostalo nemam pojma,niti me zanima :D koju ti dasku nosih na Jahorinu :confused:
ma neku najobicniju...
tvrdu oxygen nature wrath 154-26-24cm fr-fs, sa dva integrisana ojacivaca, diamond edgom, i flow mko4 vezovima. taj model su vozili i neki jaci freestyle takmicari po kojekakvim prvenstvima. zastita je standardna. model 2002. ;)
zaboravio sam da napomenem da je pravljena i kupljena u austriji.
Sta je bre momci nema komentara na moju stazu, a :mad:
http://www.putfile.com/
Ovo je u Badu, a zove se Franz Klamer i na njoj se vozi svetski kup u spustu, a to je vozio i Bata Bane u spustu, nije da se falim ali....:obrvajedn
Valdevit, i nije ti mala daska 158 ? :P Koliko si platio dasku ?