Nek izvinu ostali forumasi, ali hehehe je najvecea facata, naj veci (ski) smeker ovog foruma! Nije sto smo raja i van ovog foruma nego realno i objektivno :ok: :dziveli:
Pogled za štampanje
Nek izvinu ostali forumasi, ali hehehe je najvecea facata, naj veci (ski) smeker ovog foruma! Nije sto smo raja i van ovog foruma nego realno i objektivno :ok: :dziveli:
Jesam li vam spominjao kako je ukusan snijeg sa crnogorskih planina..
E ako nisam, pogledajte ovdje
http://www.youtube.com/watch?v=_A-1k...ature=youtu.be
hehehe
dobro ziv ostade :)
Mekana je staza bila na moju srecu :))
EDIT. Tek sad vidim da je ovo trebalo u temu "klipovi forumasha" pa molim admina za transfer uz izvinjenje...
Sitan skip sitan skip :)
Pa...ne bih bas rekao da je ukusan, posebno ne meni. :sm022:
Ovo je slika za temu
http://www.skijanje.rs/forum/showthr...hlight=povrede
ali ajde kad vec ti Peja postavi video, rekoh da i ja stavim sliku radi svih. Ne moze se reci da sa sam neiskusan skijas i da ne vodim racuna, ali evo sta se covjeku moze desiti.
Jutro na Bjelasici, prvo poslije Austrije i nas trojica sto stalno skijamo skupa, sa Vilinih voda se spustamo, malo brza voznja , trenutak nepaznje i sudarih se sa Panzerom. Nekako mi je je presjekao putanju u trenutku kad sam trebao proci ispred njega. Da bih izbjegao da ga direktno udarim, padnem na njegove skije i on preko mene. Njemu nista, a meni kao sto vidite iz prilozenog...:hair:
AU sunce ti... Pa sta si sve ovo sjebao, jesi isao kod lekara?
Nisam, neces vjerovati.
Ja inace ne volim ljekare, privijao sam kupus i mazao lioton1000.
Taj dan sam nastavio skijati poslije pada (pao oko 10 ujutro), jes da me boljelo ali sam vozio skoro normalno. I muke su nastale kad sam skinuo skije, bol uzasan, mislio sam da cu se onesvjestiti. Ali kad sam stigao u Pg pocelo je pa prolazi a sto je najvaznije nisam slomio nista.
To je bilo tacno prije mjesec dana. Prvu nedjelju nisam mogao normalno da hodam. Evo sam danas, hvala Bogu prepjesacio jedno 12-13 km. Povukle su se i modrice skoro sve.
Uh Srele, dobro si sacuvao alatku jer vidim modrica sve do tamo...
Da mi je neko pricao da ovo moze od skijanja ne bih mu vjerovao... A vazda sam se cudio sto ce one jakne i gace sa protektorima za skijanje..evo mi odgovora...