eee nisi imao srece da te potrefi katalosko vreme a ta je staza bomba . Prosao bi jeftinije sto se tice klope ako bi kupovao samoposluzi konkretno u hoFeru KOJI SE nalazi u ulazu grad.
Pogled za štampanje
eee nisi imao srece da te potrefi katalosko vreme a ta je staza bomba . Prosao bi jeftinije sto se tice klope ako bi kupovao samoposluzi konkretno u hoFeru KOJI SE nalazi u ulazu grad.
Sledece sedmice planiram opet. Moram zaskijati na jednom lepom danu pa da ugodjaj bude kompletan
Skijalo se jucer u Tauplitzu/ Bad Mitterndorf.
Smesten nekih 20tak km od Schladminga prema becu. Situacija s snegom kao i svagde, u dolu slabo,sve vestacki a onda prema vrhu na sve strane. Piste njih oko 42Km, 2 ski centar stajerske po velicini jako uske, bukvalno putici, jedna ili dve staze da su bile siroke i za lepo uzivanje. Off road jako lose posto je sav sneg zaledjen i tvrd kao kamen. Prednost jako jako malo ljudi tako da je bilo milina uzivati sam na pisti ponekad. od zabavnih parkova nista u ponudi. Zice jako kratke, osim glavnog 4seda i gondole, ponekad se moralo i uzbrdo da bi se doslo s staze na stazu.
Iskreno razocaran :sm008: ali ekipa je bila dobra i pljoska je radila pa je proslo ok :ok:
http://img96.imageshack.us/img96/8530/dscn4796.jpg
Sledece sedmice planira se opet negde pa cu da referiram
kod nas je super sneg u Soeldwenu i Obergurglu ponesi pljosku pa se vidimo
Daleko ste, to mi je par sati voznje da bi se skijalo samo dan ili 2. :(
Sneg je pao, a forum spava :(
I ja gledam ali ne rade zica tako da nista =(
Kako gdje, kako gdje... Upravo sam se sinoc vratio sa Hintertuxa. Malo je padao snijeg, malo je bilo suncano (vidi sliku)...
u Soeldenu liftovi rade ali za planinare za skijse tek u septembru bio sam juce gore na 3400 mertara pada sneg ali jos uvek nista od skijanja