Postoji jos jedna, ne tako mala mogucnost: Zice rade svakako isti br. sati dnevno. Sto je vise nagare, to vise struje trosi.
Mozda se plase da ne udju u crvenu tarifu!? :confused:
Pogled za štampanje
Postoji jos jedna, ne tako mala mogucnost: Zice rade svakako isti br. sati dnevno. Sto je vise nagare, to vise struje trosi.
Mozda se plase da ne udju u crvenu tarifu!? :confused:
100% je to sto ti kazes. Mislim da je najbolje da Velja da malo vise para za struju pa da nam zice rade punom parom.
Cika Veljo je pustio vise zica za godinu nego sto je popravljeno na Kopaoniku u prethodnih 10 godina I ZBOG TOGA HVALA MU!!! Samo neka nastavi pa da svi lepo i srecno skijamo na nasem lepom Kopaoniku...Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Probacu novu koliko u subotu ujutru,pa cu se jos jednom zahvaliti ministru...:ski: :dziveli:
Ma ne vredi!!! Na B92 se vec bune zbog zica. Kao to nije bitno za zemlju dovoljno da bi se ulagalo iz budzeta???
Kako turizam nije bitan za drzavu???
Slazem se da postoji jos mnogo stvari koje treba da se urade, ali po meni je Kopaonik jedan od nasih najvecih brendova. Naravno da ce drzava imati koristi od novih zicara! A sa njom i mi.
Evo linka ka komentarima povodom pustanja zice. Ko su uopste ti ljudi???
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=182886
Jel ostajes neki dan duze ili samo ponedeljak,pozdrav:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Bojo brate potpuno se slazem sa tobom,niko pa ni GENEX nije tolike godine ulagao u Kop,a sada je to ucinio Ministar VELJA ILIC i savaka mu cast na tome bice zapamcen po dobrom projektu na Kopaoniku!Hvala mu na pametnoj investiciji!Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od bojo
Mladjan Dinkic juce na Kopaoniku rekao da za sledeću sezonu nastavljaju izgradnju cetvoroseda na Kopaoniku i to na lokaciji Duboka.
Nadam se da ce i on biti isklopivi cetvorosed i da cemo dobiti jos jednu EXPRES zicaru.Ako bude sve u redu i Krcmar ce proradi za sledecu sezonu.
Ko ide uskoro na Kop neka slika novu zicu i da napravi neke video klipove da vidimo tu brzinu.
Uopste mi nije jasno sto pojedinci na ovom forumu toliko uvelicavaju doprinos Velje!!!On verovatno jeste zasluzan za nove zice,ali nije najvise i nije jedini.Da je bilo koji drugi ministar na njegovoj poziciji i on bi to isto uradio,jer neki drugi ljudi sve to odlucuju.NAJVECU ZASLUGU ZA POBOLJSAVANJE SKIJANJA NA KOPU IMAMO MI SKIJASI KOJI SMO ISLI TAMO I DOK NIJE BILO TIH NOVIH ZICA ISVOJ NOVAC TAMO TROSILI,A NE NEKI Velja...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
pozz
Prosli vikend sam se vozio dvosedom centar dok je nova zica probno isla prazna. Odokativno duplo brze od centra.Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA