Biciklističkom stazom bi to bilo 78.5 km (pošto je biciklistički krug duži 200 metara). Ja vozim bajs, najčešće 3 kruga. Od četvrtog mi se već vrti u glavi, a i dosadno je
Pogled za štampanje
Istina, mlogo je dosadno kružiti Adom. Ja sam vozila bajs jedno vreme i smorila se i sad vozim roške i samo roške. Interesantnije je, zanimljivije, teže, aktivira celo telo, ima puno sličnosti sa skijanjem. In line je odlična zabava u letnjem periodu!!! :sm019:
ja vozim od dorcola do ade, cetiri kruga i nazad, ukupno 50,5 km
Došlo mi je da vozim rolere večeras, ali me mrzelo da ih vadim iz podruma, kasno je nema svetla. Voziću ih sutra, na Adi.
3-4 kruga oko ade? Svaka čast, ja trčim od novog mosta do ade i napravim krug i nazad do mosta i to je 10 km i oću da umrem :)
Kako se sezona skijanja zavrsava polako, treba razmisljati o drugim vidovima zabave.
Pokusavamo da organizujemo 4 dana na Pagu (ostrvo na hrvatskom primoriju)
-sa autobuskim prevozom ,
- spavanjem u apartmanima sa 3 i 4 zvezdice,
-skolom skijanja na vodi
-i to sve za 89 evra.
Ovo nece biti profitabilno po organizatora, a radi se o promociji skijanja na vodi. Polazak je 29.aprila, a povratak 02.maja
Za iste ili slicne pare imate u nekim agencijama
-Budimpestu 2-3 dana,
-Bec za 109e, 3 dana, pa cak i
-10 dana u Paraliji za 75 evra sa sve prevozom i spavanjem
Ono sto mi pokusavamo da organizujemo je malo drugacije, jer se radi o skijanju na vodi, znaci aktivni odmor
Pa ja ne trčim, ja vozim rolere. I danas zvanično počinje moja sezona rolanja. Treba da zamenim lagere, a bilo bi dobro da uzmem još jedne roške pa da imam jedne za malo vlažno vreme sa sporim lagerima i jedne za extra suvo sa micro lagerima i para za sve to!!!
PIH :(
Svake nedelje od 10h ujutru, mi amateri trkaci, a i poneki roleras, startuje na Adi, 3.kafic od restorana Jezero. kako-ko, jedan , dva ili tri kruga oko Ade. Svako je dobrodosao. Mozete se informisati na www.trcanje.com pod zajednicki trening, rubrika. Obicno nas bude 20-30 mesano skoro uvek pravilno musko-zensko. Ja sam najstariji skoro uvek
Poziv vazi za sve koji ovo procitaju :dziveli:
A i dalje vazi onaj poziv za Pag- skijanje na vodi- 4 dana na moru(put, smestaj+skola skijanja). Vec ima prijavljenih 16, a treba nas oko 50tak da bi cena bila 89 evra
Ša radite kad ne skijate? Ja vozim rolere!
To smo culi par stotina puta:dziveli: